Partyflock
 

Gratis toegankelijk technofeest Deep Rood

gepubliceerd door , op
flyer Deep Rood
FeestDeep Rood · On the beach
OrganisatieDeep Rood
 ⊂ Rejoice Site
LocatieWaerdse Tempel
Datumzondag 28 augustus 2011
StadHeerhugowaard
Aanstaande zondag 28 augustus wordt er een speciale beach-editie van het technofeest Deep Rood georganiseerd. De gratis party begint om 14:00 uur en eindigt s'avonds om 23:00 uur.

Het eigenzinnige Deep Rood staat garant voor underground-house-techno, met (inter-)nationale artiesten. Gevestigde namen als Dimitri, Orlando Voorn, Dj T-1000, Ben Sims, Surgeon, Motor, maar ook nieuw talent als De Man Zonder Schaduw, Kabale und Liebe, Anton Pieëte, Jeff Rushin, hebben hun technosounds al eerder tijdens Deep Rood op de dansvloer losgelaten. Ditmaal echter heeft de organisatie ervoor gekozen om de regionale techno-dj's en producers te presenteren, want het barst van de goede techno-dj's in de regio, die vaak bewust underground blijven, maar nu in het daglicht hun techno-visie komen vertellen.

Vorig jaar tijdens het Lunabeach Festival was Deep Rood al de grote verrassing met vooral kwaliteitstechno en een gemêleerd publiek van jong en oud. Op het moment dat de organisatie vernam dat het festival dit jaar geen doorgang kon vinden, benaderde zij de Tempel direct voor dit gratis alternatief, speciaal voor de liefhebbers van (serieuzere) electronische dancemuziek.

Het belooft een dansbare, maar ook een creatieve gathering te worden van de regionale nieuwe generatie dj's en de oldschool-dj's als Edo-8, Kes Boey (Pim Warnars), en Reece 202 (aka Langue da Groovedealer). De laatste 3 dj/producers draaien al zeker 20 jaar mee in de dance-scene en hebben ook op de landelijke dancefestivals gedraaid. De Alkmaarse producer Mike Storm is een talentvolle producer van "Jeff Mills"-achtige techno. Hij komt een exclusief optreden verzorgen met nog echte oude synts en drumcomputers. Thomas 2067, Nick Nash, Meneer Rood zijn deejay's die ieder op hun beurt, een eigen en opvallende stijl hebben ontwikkeld en regelmatig met de nieuwe technieken optredens verzorgen. Het technofeest vindt plaats in het Luna Beachhouse + terrasvan de Waerdse Tempel. Het feest is overigens weatherproof, want het terras is overdek, dus bij eventueel slecht weer, zal de feestvreugde niet minder zijn ! Komt allen, show your appreciation en dans met ons mee.

Ga voor meer info naar www.waerdsetempel.nl

1 opmerking