Partyflock
 
­ Nederland

Prepare for hot Sunday

gepubliceerd door , op
Hot Sunday
23 juni 2011
FeestHot Sunday · Forbidden Fruits Edition
Datumzondag 9 oktober 2011
LocatieCrystal Venue
Met het zomerseizoen in volle gang zijn er natuurlijk nog een paar festivals die je bezocht moet hebben... Tijdens het festival seizoen kan iedereen genieten van zijn of haar DJ-held in ultra dikke line-ups, vette vuurwerk-shows en dat samen met al je vrienden! We knallen op het strand, in het buitenland en op ontelbare unieke en zonovergoten locaties. Maar wat als de zomer voorbij is?! Saai terug naar de kroeg of plaatselijke dancing!? Wees onderscheidend en durf keuzes te maken!

Crystal Venue brengt je na de zomer een diversiteit aan feesten zodat er voor ieder wat wils is! Hot Sunday is één van deze concepten. Een uniek zondagsfeest dat slechts enkele keren per jaar zal verschijnen. Uniek, luxe en entertainment zijn de sleutelwoorden voor dit feest. Crystal Venue neemt je ook in de koudere maanden mee naar dat zwoele festivalgevoel.

Het drank assortiment is vernieuwd en speciaal tijdens Hot Sunday zal er verrukkelijke smoothie-cocktails besteld kunnen worden bij jouw favoriete Bartender. Deze streling van de tong zal je verleiden naar meer. Geen zin om heen en weer naar de bar te lopen? Maak gebruik van de bottle-service! Jouw favoriete fles met sfeermakerij inclusief een hapje, koud of warm, worden je gebracht en geeft het gevoel van luxe en comfort!

OK, first thing first! Zonder waardige DJ's natuurlijk geen top feest! Crystal Venue heeft natuurlijk niet de mogelijkheid om te kiezen voor zo'n gigantische festival line-up op deze zondag. Daarom is er een zorgvuldige keuze gemaakt betreft DJ's die deze avond tot een echte climax zullen brengen. Vanaf 17:00 uur zal niemand minder dan Iwan de kick-off verzorgen van Hot Sunday. Deze DJ staat al heel wat jaren z'n mannetje en 2011 is het jaar dat hij weer helemaal piekt! Vervolgens zal José de macht over de draaitafel overnemen om daar zijn ding te doen wat hij al ruim 28 jaar doet; mixen! Voor een extra sensuele lading op dit feest is 'Mr. Crazyland' alias Mike S uitgenodigd. Menig vrouw zal opgewonden dansen na het horen van zijn beats. Wie natuurlijk niet mag missen op deze classics en (hard)trance avond is Ram. Hij zal de erotische klanken van Mike S. overnemen en dit vertalen op zijn eigen manier. Deze DJ weet als geen ander hoe spectaculair zondagsfeesten in Culemborg kunnen zijn. Wellicht ook voor hem een Dejà Vu! De Brabantse legende Francois zal na Ram dit voortzetten in het stevigere classics werk. Gouden tijden herleven en beleven is het motto! Last but not least: Ed Mission. De man bekend van de Hardere classics zal deze HOT Sunday afsluiten op een manier zoals alleen hij dat kan!

Combineer deze line-up en deze unieke locatie met entertainment uit je stoutste dromen en je krijgt Hot Sunday!

2 opmerkingen

Dit wordt hot!! Wat een super line-up!! :bounce: :D :bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Definitely! Ik krijg al helemaal een deja vue gevoel! Waarrrrrrrr heb ik dit eerder meegemaakt? Oh wacht, ja natuurlijk: OOK in Culemborg :P

Lekkerrrrrrrrr is dit!