Partyflock
 
­ Nederland

Monza komt met een nieuw concept

gepubliceerd door , op
Al twee jaar op rij is Club Monza verkozen tot beste club van Midden-Nederland. Erkenning waar de club trots op is en waarvoor zij iedereen wil bedanken die dat mogelijk heeft gemaakt. Maar regeren is vooruitzien en stilstand is achteruitgang, dus ook voor 2011 komt Monza met verrassende nieuwe dingen. Monza blijft vernieuwd, innovatief en creatief, maar vooral de leukste club om jouw weekend te vieren. Een nieuw concept, vernieuwde inrichting en leuke extra's!

Monza presenteert: In De Mix
De beste house, classics, r&b, top 40 en latin gaat in de mix. Vanaf 18 augustus presenteert Monza namelijk 'In De Mix'. De donderdag, vrijdag én zaterdag zullen in het teken staan van jouw favoriete muziek. In De Mix pakt namelijk het beste van jouw Ipod playlist, favoriete radiozender en Youtube favorites en gooit dit in één grote mix. De beste dj's, residents, guests en BN'ers zullen in de dj booth plaatsnemen en ervoor zorgen dat je geen seconde stil wilt staan.

Grote (inter-)nationale namen
Een paar keer per maand wordt er nog een schepje bovenop gedaan. Enkele XXL edities zullen in het teken staan van de grootste nationale en internationale dj's. Zo is het vrijdag 26 augustus tijd voor niemand minder dan The Partysquad!

Gratis entree en meer
En dat is niet alles. Voortaan kom je niet alleen op donderdag en vrijdag, maar ook op zaterdag gratis naar binnen. Op 3 september 2011, de after van Lief Festival, na hoef je deze drie dagen nooit meer te betalen. Voor de dames is er nog meer goed nieuws. Ben je voor 00.30 uur binnen, dan krijg maar liefst 2 gratis consumpties.

VIP lounge en verlichte cocktailbar
Monza is meer dan een club met muziek. Monza is beleving, sfeer en ambiance. De vernieuwde inrichting met vip lounge en verlichte cocktailbar geven de club klasse. De thema-avonden en speciale aankleding zorgen voor nog meer sfeer. Een uitgaansavond wordt een echt feest met de verrassende aankleding, beleving, muziek en lekkere drankjes van Club Monza.

Het nieuwe seizoen brengt de beste beats en party peepz.

6 opmerkingen

Nu nog een keertje normale portiers en dan kan het echt wat worden!
 
Helemaal mee eens, wat een lullo's
jaj de Partysquad!
Begin met Hardstyle avonden! Gegarandeerd succes als enige club in Utrecht.
Uitspraak van j0rdos op woensdag 17 augustus 2011 om 12:49:
Begin met Hardstyle avonden! Gegarandeerd succes als enige club in Utrecht.


+ 1 :P
Geef het nog een half jaar. Laatste redmiddel dit imo. Jammer ook dat Tegengas dus wel niet meer terug zal komen