Partyflock
 
­ Nederland

Gabber Syndrome birthday bash

gepubliceerd door , op
Gabber Syndrome Birthday Bash
7 augustus 2011
FeestGabber Syndrome Birthday Bash · A new era 4 the forgotten
Datumvrijdag 26 augustus 2011
LocatieJennifeu & Malibu Site
Op vrijdag 26 augustus is het tijd voor early hardcore in Jennifeu & Malibu, Drachten. DJ's Arbi & Hermaniak a.k.a. Gabber Syndrome zijn beide een jaartje ouder geworden, hoogste tijd dus voor een onvergetelijke birthday bash stampvol early hardcore, early rave, oldschool, psycore, hardcore & frenchcore. Met twee areas heeft organisatie J-Creative voor een waardige line-up gezorgd waar je als echte liefhebber je hart kunt ophalen. Anders dan anders staat early tijdens deze birthday bash centraal. Gegarandeerd 'early to tha max' dus!

Area 1: Gabber Syndrome
Dat early het in Friesland goed doet weten we al langer. Een hele lading trouwe fans reist regelmatig stad en land af voor de beste early hardcore feesten. Compleet in stijl met Cavello, Aussie en Nikes, want: een gabber ben je in hart en nieren! Tijd dus om iets speciaals te doen voor alle liefhebbers die zich herkennen in dit 'syndroom'. En aan wie kun je dat nou beter overlaten dan Gabber Syndrome?! Samen met grote Cenobite namen Painbringer en The Philosopher en andere lokale helden brengen zij in deze main area een waar eerbetoon. Early hardcore leeft in Friesland!

Area 2: Hardcore
In de tweede area kunnen hardcore fanaten zich te goed doen aan de nodige BPM's van hardcorehelden als J-Lines en Terrox. Andere talenten uit de regio maken deze waardige line-up compleet. Deze area sluit om 03.00 uur, zodat niemand iets hoeft te missen van de speciale afsluiting door Gabber Syndrome in de main.

Tickets
Early tickets zijn voor € 5 (ex. fee) te krijgen via Easyticket of via de voorverkoopadressen: Free Record Shop, Movie Max en Videoland. Tickets aan de deur kosten € 7,50.

Timetable

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 54194, 10088, 75936}
Jammer dat ik er niet bij kan zijn!

Have a good one!
Werkzaam bij Hard Beats
Artiest {SHOWLIST artist 61382, 62260}
Net als dat wij t jammer vinden dat jij der niet bij bent! maar cu nxt time ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van Frantic Freak op zaterdag 30 juli 2011 om 10:17:
Have a good one!


Thnxx! Komt vast goed :D
En idd volgende x beter...