Partyflock
 
­ Nederland

Burlesque in Maassilo

gepubliceerd door , op
Burlesque
9 september 2011
FeestBurlesque · We all are VIP's
Datumzaterdag 17 september 2011
WinactieBurlesque actiegesloten
LocatieMaassilo Site
Fun & Pleasure Events zal deze avond geheel in het teken laten staan van verleiding, humor en show. Laat je verleiden door de dansers en danseressen van D Gogo Inspirations en geniet van het geen de candyboys en candygirls je aanbieden, Het dj podium wordt een grote show niet enkel achter de draaitafels maar ook eromheen zal veel actie plaatsvinden, met o.a. vuurshows, dans acts, een vj show, Mc J en mc G zullen je ook nog lekker opzwepen terwijl de dj's je voorzien van de lekkerste beats. Natuurlijk kun je zelf ook lekker meedoen met teasen en verleiden.

Dresscode
Burlesque, dress to impress, sexy elegant uitdagend, flamboyant, korset, sexy clubwear, kostuums, maar ben vooral gewoon gezellig jezelf.

Burlesque
Lekkere muziek, een beetje humor, verleiding en gewoon jezelf zijn daar gaat het om bij burlesque, laat je lekker meeslepen door de lekkere Progressive, Tech-house en Techno beats en de diverse shows.

Ontspanning
En als je nog even wilt ontspannen tussen het dansen door dan kunt u zich nog lekker laten masseren door de medewerkers van Partysir & Freaked Relax Service., of lekker even rondkijken op de stand van Ronnies Inkt Body Art, of een van de andere stands.

Tickets
Tickets voor dit evenement zijn te bestellen via Ticketscript en Paylogic, en natuurlijk ook gewoon bij de Free Record Shop en Primera. Voor maar 20, - euro kan je van 22:00 t/m 06:00 uur genieten van Burlesque @ The Maassilo.

Dansen voor dieren
Tevens zal FP-Events een gedeelte van de opbrengst van dit evenement via een Fonds ter beschikking stellen voor medische hulp aan dieren voor mensen die dit normaal niet kunnen betalen of waarvan het baasje niet bekend is of om welke reden dan ook normaal niet geholpen zouden kunnen worden, Dit gebeurd in samenwerken met een dierenKliniek en een vereniging tegen zinloos geweld in welke vorm dan ook voor mens en dier, Meer info hierover komt binnenkort op de website van FP-Events te staan.

7 opmerkingen

 
Top locatie hoor (Y)
 
Artiest Renji
Dit wordt een klapperrrrr!!

:woep:
BURLESQUE is toegankelijk voor iedereen, of je nu man vrouw stel hetero bi gay of wat dan ook bent,

Waar het om gaat is lekker jezelf zijn en iedereen in zijn waarde laten.

Humor, Show, Dans, en een beetje teasen en verleiden dat is waar burlesque voor staat.

Terwijl je naar de lekkere muziek van de djs luistert wordt je nog eens vermaakt met diverse dans en show act

rondom de dj stage, zowel door danseressen als dansers. en er zullen zowel candy girls als candy boys rondlopen

om je nog lekker te voorzien van een snoepje, vers fruit en ijs.

groetjes en tot in de maassilo, FP-Events
Werkzaam bij Presidance
Artiest {SHOWLIST artist 65548, 155301}
zeker van de partij met een gezellig aantal
Artiest G
Word Booming!!!