Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore Italia op 3 september in Zalinaz

gepubliceerd door , op
In een heel ver verleden, werd in een klein landje in Europa een legioen samengesteld die geschiedenis zou gaan schrijven. Wat begon als een klein leger van soldaten, groeide het uit tot een nieuw wereldrijk. Onder leiding van Julius Caesar hakte en beukte zijn legioen er flink op los en veroverde het dorp na dorp en land na land. Na jaren van succes op succes werden ze terug gedreven naar het gebied wat nu bekend staat als Italië. Jaren vlogen voorbij, grootmachten stonden op en vielen weer net zo hard neer, en het Italiaanse legioen wachtte hun kans op succes af.

Italië is nog steeds het kleine landje van toen, maar tegenwoordig speelt het een grote rol in de wereld, denk hierbij aan het Italiaanse voetbal, de Italiaanse keuken die je overal tegenkomt en natuurlijk het Italiaanse hardcore geweld. Nederland is de grootmacht wat betreft de hardcore scene, maar het Italiaanse hardcore legioen groeit met de dag en is klaar voor de volgende invasie.

Volgens onderschepte berichten organiseert Confusion Events op 3 september 2011 een grootschalig offensief in de Zalinaz in Etten-Leur. Het Italiaanse hardcore legioen zal aantreden en Nederland tonen dat zij veel meer kunnen dan mooi voetbal spelen en pizza's bakken. Het gehele Traxtorm legioen zal uitrukken onder leiding van The Stunned Guys. Noize Suppressor, Amnesys, Mad Dog en vele andere, zullen de grond onder de Zalinaz flink laten schudden en ons Nederlanders tonen wat de Traxtorm familie inhoud.

Om de Italiaanse invasie te ontlopen, kun je terecht in zaal 2 waar oa Bigfoot, Mercenary, The Menace en The Beat Controller hun draaikunsten te gehore brengen.

Check hieronder de complete line-up van Hardcore Italia:



Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor het bedrag van 17,50 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.confusion-events.nl of je kunt ze kopen bij één van de 400 Primera vestigingen in heel Nederland. Kijk op www.primera.nl voor een vestiging bij jou in de buurt.

Bereikbaarheid en parkeren
Etten-Leur is vrij centraal gelegen en ligt op een kleine afstand van o.a. Rotterdam en Breda. Als je met de auto komt kan je voor een uitgebreide routebeschrijving kijken op www.anwb.nl of www.maps.google.nl als adres tik je 'Trivium 170, Etten-Leur' in. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein rondom de Zalinaz, de daarnaast gelegen Praxis of de Mac Donalds van Etten-Leur. Kom je met het OV? Check dan effe www.ov9292.nl en tik het eerder genoemde adres in.

13 opmerkingen

 
deze stond al (maandje)in agenda hoor party:bounce:
dus aanwezig natuurlijk;)

vette line up(h)
laatste aanpassing
Erg veel zin in!
 
Artiest {SHOWLIST artist 1682, 56391, 59512}
Pizzas , Hardcore , Berlusconi en jonge Hoertjes , dat word smullen dus :P
Uitspraak van verwijderd op maandag 25 juli 2011 om 11:47:
Pizzas , Hardcore , Berlusconi en jonge Hoertjes , dat word smullen dus


Haha :respect:

Vette poster!
Spagetticore van het hoogste niveau ;)

:respect:Hardcore Italia:respect:
Werkzaam bij Imperial Events
Artiest {SHOWLIST artist 33577, 51347}
:banana:
laatste aanpassing
Mis alleen Hellsystem, die is lekker bezig met zijn nieuwe producties(Y) End of time:kwijl:
 
zin in:honger:
Artiest {SHOWLIST artist 43356, 63239}
:kwijl: hier moet ik gewoon bij zijn :O
Uitspraak van *B@LLEBO* op maandag 25 juli 2011 om 17:39:
Mis alleen Hellsystem, die is lekker bezig met zijn nieuwe producties End of time