Partyflock
 
­ Nederland

Internationaal modellenbureau scout op I Am party in Bloemendaal

gepubliceerd door , op
I am
16 juni 2011
FeestI am · Billy the Klit & Dutch House Department
Datumzondag 24 juli 2011
WinactieI am actiegesloten
LocatieVroeger
Het zal zondag 24 juli een drukke bedoening worden in Bloemendaal. Het populaire I AM concept daalt neer in Beachclub Vroeger en trekt een compleet mediacircus naar de hotspot! Naast het feit dat Dutch House Department die dag de videoclip gaat opnemen voor haar eerste single verscheen onlangs in de pers dat een groot internationaal modellenbureau bezig is met een Nederlandse reality serie. Nu blijkt dat zondag 24 juli de voltallige cast van dit bureau met een grote filmcrew opnames komt maken op I AM Billy the Klit & Dutch Dance Department! Dat wordt genieten!

Eens in de zoveel tijd worden er nog van die feestjes georganiseerd waar iedereen het over heeft. Nog schaarser zijn de feestjes waar iedereen na afloop maar niet over uitgepraat raken. Dance VibeZZ en Miss Melody Productions hebben de handen dan ook niet voor niets ineen geslagen. Ze hebben samen maar één doel! Het leukste strandfeest van het jaar organiseren. Het wordt hoe dan ook een speciale dag met de komst van zoveel cameraploegen en dan ook nog eens de aanwezigheid van Ivan Paulovic de winnaar van So You Think You Can Dance en de beste dansers van Moves 'Dance Warehouse', de nr. 1 dansschool van Nederland.
Show Yourself, this is your chance!

Het zal dus ongetwijfeld wemelen van de mooie mensen in Beachclub Vroeger! Laat je dus van je mooiste kant zien tijdens dit evenement, want de scouts van dit internationale modellenbureau hebben hun ogen altijd geopend en zijn continue op zoek naar nieuwe frisse modellen. Heb jij het in je om een 'Commercieel' of 'Fashion model' te worden, maar ben je nog niet ontdekt of heb je er tot op heden nog nooit aan gedacht dat je het in je had? Dit is jouw kans om je te laten zien aan de mensen die er echt toe doen in de bizz!

Line-up en timetable
Natuurlijk staan Billy en de Dutch House Department er niet alleen voor! In een line-up met de één na de andere topartiest ziet het tijdschema er zo uit! Laat die zomerse beats en temperaturen maar komen! De vocalen komen van Mc Boogshe en Mc D.MC



Kaarten koop je bij Ticketscript, Easyticket en Paylogic. Ook bij Beachclub Vroeger zijn natuurlijk kaarten te koop. Ze kosten slechts een tientje in de presale en dat is natuurlijk geen geld voor deze waanzinnige internationale line-up!

3 opmerkingen

Gaat the bomb worden:P Zelfs als er een wolkje is, is er geen wolkje aan de hemel:) Allemaal top geregeld bij Vroeger
Internationaal modellenbureau scout op I Am party in Bloemendaal

joepie... da's ook wel een enorm pluspunt voor een feestje.... :gaap:
Laat je dus van je mooiste kant zien tijdens dit evenement, want de scouts van dit internationale modellenbureau hebben hun ogen altijd geopend en zijn continue op zoek naar nieuwe frisse modellen. Heb jij het in je om een 'Commercieel' of 'Fashion model' te worden, maar ben je nog niet ontdekt of heb je er tot op heden nog nooit aan gedacht dat je het in je had? Dit is jouw kans om je te laten zien aan de mensen die er echt toe doen in de bizz!


:vaag:


Uitspraak van :woeptidoe:wil:doetiwoep: op woensdag 20 juli 2011 om 15:33:
joepie... da's ook wel een enorm pluspunt voor een feestje....:gaap:


Ja idd, het heeft me echt over de streep getrokken.
Om er NIET heen te gaan