Partyflock
 
­ Nederland

Summerlake Outdoor presenteert line-up 2011

gepubliceerd door , op
Summerlake Outdoor bestaat dit jaar 5 jaar. Wat in 2007 begon als intiem festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé afsluiting van het nederlandse festival seizoen. Dance liefhebbers omcirkelen daarom met een rode marker zaterdag 17 september in hun agenda. Want dan wordt van 12:00 tot 23:00u het wijkpark Molenvliet in Woerden weer omgebouwd tot waar dansparadijs.

Vandaag maakt First2Dance de complete line-up bekend van de jubileum editie. Het festival, dat zich kenmerkt door een intieme festival locatie, betaalbaar eten en drinken, gratis toiletten, is er in geslaagd een lekker gevarieerd en veelzijdig programma neer te zetten. Kortom: dé perfecte afsluiter van het festivalseizoen.

Op de SLAM!FM mainstage wordt het publiek getrakteerd op een zonnige mix van funk, electro, club en house. Daar staan Nederlandse toppers als Funkerman, Vato Gonzalez, Quintino, Erick E en Lucien Foort geprogrammeerd.

De Utrechtse techno organisatie Solid Grooves, biedt ook dit jaar in haar tent het beste in techno. Miss Djax zal met haar harde en compromisloze techno en acid de Solid Grooves tent doen schudden! De "Haagse Held" Remy maakt samen met o.a Secret Cinema, Invite, Miss Djax en Peter Horrevorts maken het programma compleet.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met PT Events. Bekend van onder meer Grotesque en In Search of Sunrise. In deze tent komen de liefhebbers van de 'Balaeric Sound' maximaal aan hun trekken. Internationale artiesten als Alex M.O.R.P.H. en Lange staan naast Nederlandse DJ's als Jochen Miller, RAM, Sied van Riel en Artento Divini geprogrammeerd.

Bij deze het totale programma per stage op een rij:

SLAM!FM Mainstage

Funkerman
Vato Gonzalez & MC Tjen
Quintino
Erick E
Lucien Foort
Marc Benjamin
Stefan Vilijn
Hosted by Zawdi MC MC


Solid Grooves Techno Stage

Miss Djax
Remy
Secret Cinema
Invite
Mike Drama
Peter Horrevorts
Remigius
PakPak

Grotesque Stage

Alex M.O.R.P.H.
Lange
Jochen Miller
RAM
Sied van Riel
Artento Divini
Eddie Sender
Adam Seller
Jay Junior

Kaartverkoop

Eind april waren de Early Bird tickets uitverkocht. De verkoop van de reguliere tickets is sindsdien gestart en gaat erg goed. Voorkom teleurstellingen en bestel je kaartjes tijdig via www.summerlake.nl of haal ze bij de dichtstbijzijnde Primera winkels en vier het 5 jarige jubileum van Summerlake Outdoor.

6 opmerkingen

Leukste festival at the end of summer met een hele fijne line-up weer. Dat belooft weer een mooie nazomerdag te worden.
 
Heerlijke line-up hoor .. alle 3 de stages zijn vet (Y)
:jaja: GROTESQUE stage......
laatste aanpassing
Aanwezig, was lekker feestje vorig jaar. Compact, gezellig & well done.


Kaarten al geruime tijd in de pocket.


Afijn, voor die tijd nog wel >10 andere feestjes.. :O
ik ga der voor..