Partyflock
 
­ Nederland

Loveland maakt zich hard voor Fight cancer

gepubliceerd door , op
Voor het vijfde achtereenvolgende jaar bundelen Loveland en Fight cancer (label van KWF Kankerbestrijding) hun krachten. Diverse activiteiten worden georganiseerd waarbij tevens fondsen worden geworven ter voorkoming en genezing van de ernstige ziekte. Ook bezoekers van Loveland Festival kunnen hun bijdrage leveren: bij aankoop van een Blue Fight ticket zal €2 ten goede komen aan Fight cancer.

Vanaf 15 juli geven de dj's ROOG, Sander Kleinenberg, Gregor Salto en Fight cancer ambassadeur Dennis van der Geest het startsein voor de Fight cancer Tour. De speciaal omgebouwde Fight truck zal neerstrijken op bekende Nederlandse pleinen, alwaar de prominenten zich vijf dagen belangeloos inzetten voor de kankerbestrijding.
Op 6 augustus zal de tour haar weg vervolgen tijdens de Canal Parade in Amsterdam. Meer dan een half miljoen toeschouwers zullen op het grootste evenement van de hoofdstad in contact komen met het Fight cancer project.

Loveland Festival Fight cancer tour
Ook dit jaar bestaan de evenementen rond de Loveland Festival Fight cancer Tour uit verschillende facetten. Hoogtepunt van de actie is de tour die tussen 15 en 30 juli iedere vrijdag en zaterdag langs een andere stad in Nederland trekt. Dit jaar reist het team van prominenten langs de steden Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Leiden en Alkmaar. Op een groot plein in de dienstdoende gemeente zal een zes uur durend evenement plaatsvinden. In een speciale Loveland truck zullen verschillende (inter)nationale dj's belangeloos optreden. De horeca doneert 20% van de opbrengst aan Fight cancer en tevens is er de mogelijkheid om donateur te worden van Fight cancer. Verder is er dit jaar een speciale Pioneer DJ Contest waarbij getalenteerde dj's in spé, kans maken om tijdens de tour voor een groot publiek hun kunsten te mogen vertonen. Tevens maken ze kans op een optreden op Loveland Festival.

Groeiend succes
Nadat het bereik en de goodwill rondom de Loveland Festival Fight cancer Tour de afgelopen jaren steeds verder toenam, steeg vorig jaar het succes naar ongekende hoogte. Naast de enthousiaste ontvangst van de vele participanten bij de verschillende evenementen kwam de opbrengstteller in 2010 uit op 160.000 euro. Een aanzienlijk bedrag dat zeer noodzakelijk is ter bestrijding tegen de ziekte.

Loveland Festival & Blue Fight ticket voor Loveland Festival
Op zaterdag 13 augustus zal de tour eindigen op het Loveland Festival. Speciaal voor het Loveland Festival zijn er speciale 'Blue Fight' tickets verkrijgbaar. €2 per ticket komt ten goede aan Fight cancer. Tenslotte zal Fight cancer tijdens het Loveland Festival aanwezig zijn om donateurs te werven en voorlichting te geven over veilig zonnen. Bezoekers kunnen zich insmeren met een juiste beschermingsfactor bij de Fight cancer creambar.

Loveland Festival Fight cancer Tour schema 2011

Vrijdag 15-jul Haarlem, Grote Markt
DJ's: Sander Kleinenberg, ROOG, Dennis van der Geest & Marnix
Pioneer DJ contest

Afterparty: Stalker, Haarlem
DJ's: Sander Kleinenberg, Ferreck Dawn & Marnix
Pioneer DJ contest

Zaterdag 16-jul Amsterdam, Marie Heinekenplein
DJ's: Dimitri, Mason & Marnix
Pioneer DJ contest

Vrijdag 22-jul Den Haag, Het Plein
DJ's:, Sébastien Léger, ROOG, Ziggy Stardust, Marnix
Pioneer DJ contest

Zaterdag 23-jul Utrecht, Neude
DJ's: Baggi Begovic, Lucien Foort & Marnix
Pioneer DJ contest

Vrijdag 29-jul Alkmaar, Waagplein
DJ's: Gregor Salto, Dj Trèbon & Marnix
Pioneer DJ contest

Zaterdag 30-jul Leiden, Stadhuisplein
DJ's: Secret Cinema, Funkerman & Marnix
Pioneer DJ contest

Zaterdag 6-aug Amsterdam, Gaypride
DJ's: DJF, Ferreck Dawn & Marnix

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Zaterdag bij mij om de hoek dus... tsja, dan zijn we natuurlijk aan het knallen op Free Festival. :)
Leuk dat het ook weer in Alkmaar is :)
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Eastside niet vertegenwoordigd, hmmmmz