Partyflock
 
­ Nederland

Total Blackout

gepubliceerd door , op
Total Blackout
21 juni 2011
Hoofddorp heeft eindelijk een eigen en uniek Hardstyle event: Total Blackout. Met de absolute top van de hardstyle scene in één keiharde line-up geramd, maakt Duycker zich op voor een avond beuken. Prosperity productions brengt voor deze eerste editie de beste namen van de hardstyle scene naar de grote zaal van Duycker.

Om te beginnen zal B-Front bewijzen dat hij thuishoort op feesten als DefQon 1 en Euphoria. Ook Frontliner kent zijn weg achter de 'wheels of steel' die jullie op een zeer enerverende set zullen trakteren!



De heren van Bass Modulators zullen de avond vervolgen met de vetste hardstyle tracks, waaronder hun eigen op dat moment gereleasde track Meet her at Defqon 1 (te luisteren op www.bassmodulators.nl)

Zentiments (Fusion of Dance) en Mind.Illusion (Wish Outdoor) completeren de line-up die qua talent niet veel onderdoen voor de eerder genoemde klasbakken met hun energieke hardstyle!

(Lady) Tickets
Voor deze editie zijn speciale ladytickets verkrijgbaar, waarmee twee dames toegang krijgen op slechts één ticket voor € 16,00! De hoeveelheid ladytickets is beperkt, dus dames wees op tijd met het scoren van je ladyticket en get your ass to Duycker!

Normale kaarten kosten in de voorverkoop € 15,00 en zijn verkrijgbaar via de site www.duycker.nl & www.prosperityproductions.nl en alle Free Record Shop winkels.

Aan de deur kost een kaartje 18 euro.

9 opmerkingen

 
Artiest Noisic
En dichtbij! Aanwezig! :D
Heel dichtbij :D
nou....dat indoor seizoen begint weer wat vol qua agenda te worden haha....deze ook maar eens in de optie zetten.

Iemand bekend met de locatie en geluid?
je had ook blackout feesten in zoetermeer...ma dat was volgens mij geen hardstyle
 
Zentiments (Fusion of Dance) en Mind.Illusion (Wish Outdoor) completeren de line-up die qua talent niet veel onderdoen voor de eerder genoemde klasbakken met hun energieke hardstyle!

Die snappen er dus niet heel veel van
Zentiments & Mind Illusion zijn stukken beter :')
laatste aanpassing
 
Het zijn allemaal Toppers