Partyflock
 
­ Nederland

Dedemsvaart Dance Event zaterdag 16 juli van start

gepubliceerd door , op
D-Dae
4 juli 2011
FeestD-Dae · Dedemsvaart Dance Event
Datumzaterdag 16 juli 2011
LocatieGashouderpodium Dedemsvaart Site
Op zaterdag 16 juli 2011 organiseert Stichting Hollands Talent het Dedemsvaart DAnce Event 'D-DAE'. Met dit gratis openluchtfestival wil de stichting voornamelijk de jongeren en jongvolwassenen bereiken die verder weinig binding hebben met de georganiseerde activiteiten in Dedemsvaart en omgeving. Uiteraard zijn alle jongeren van harte welkom om kennis te komen maken met het Dedemsvaart DAnce Event', aldus Arsanio Wiet, voorzitter van Stichting Hollands Talent.

Stichting Hollands Talent wil de positieve en toegankelijke uitstraling van dance muziek onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. De bezoekers kunnen de hele dag kennismaken en vooral meedoen aan diverse workshops zoals DJ, MC, Graffiti, Dans, modeshow en luisteren en dansen op Dance muziek. Dance muziek is een muziekstroming waar mensen over de hele wereld naar luisteren, op dansen en bij elkaar brengt. Dit zorgt voor ontspanning, sfeer, een gevoel van saamhorigheid en het schept een band. Voor de eerste editie van dit gratis toegankelijke dance evenement is de organisatie erin geslaagd een line-up van formaat neer te zetten. Zo zullen onder andere 'The godfather of Dirty House' Vato Gonzalez, bijgestaan door MC Tjen, Dyna, Manie en Richard Feelgood het podium betreden. Het geheel zal worden gehost door MC Lexay.

Talent verdient een podium
Het motto van Stichting Hollands Talent luidt: 'Talent verdient een podium'. Omdat zij dit motto maximaal uitdraagt krijgen de vier winnaars van de D-DAE dj battles, F-Fact (Meppel), Molina (Stadskanaal), Dino Swagger (Coevorden) en David Quik(Zwolle) de kans om hun draaikunsten te vertonen aan het grote publiek. In samenwerking met Jongerenwerk de Stuw van de gemeente Hardenberg zal de Stichting Hollands Talent ook 'Phunxz', winnaar van 'Rock Your Stage, Hip Hop', een podium bieden om zijn kunsten aan het grote publiek te vertonen.

Charity Haircut
Ben je van plan om voor de zomer je haar te knippen, te verven of te stylen? Wacht dan nog even en kom op zaterdag 16 juli naar het Dedemsvaart DAnce Event op het Kalkoventerrein en laat je haar knippen voor het goede doel!
Stichting Hollands Talent en Artistiek Haarmode uit Balkbrug organiseren tijdens het Dedemsvaart Dance Event een heuse 'Charity haircut', oftewel knippen voor een goed doel. Tijdens het evenement zullen de stylisten van Artistiek Haarmode het haar van de bezoekers knippen, verven, stylen en/of verzorgen voor een aantrekkelijk bedrag. Verder krijgen de bezoekers tips over o.a. haarverzorging, haarkleur en styling. Van elk geknipt persoon gaat € 2,50 naar de Dedemsvaartse Kinder Boerderij (Dekibo) en het Openlucht theater te Balkbrug.

Livestream
Clubstitute is hét danceprogramma van RTV Hardenberg 'on air' op de vrijdag van 22.00 tot 24.00 uur. Resident DJ AndyB (Andreas Boonstra) zorgt tijdens D-DAE voor een 'livestream' die te beluisteren is op www.d-dae.nl en www.rtvhardenberg.nl. Tijdens de livestream hoor je de muziek die op mainstage wordt gedraaid en je hoort de backstage interviews met artiesten, bezoekers en organisatie. Daarnaast is Clubstitute ook een zelfstandig radiostation via internet, www.clubstitute.nl

Bijzonder aan het Dedemsvaart DAnce Event is, dat het evenement gratis toegankelijk is voor iedereen. Om dit mogelijk te maken heeft de stichting veel sponsoren en vrijwilligers aangetrokken. Vooral lokale bedrijven zoals Oosterommode, Rooth, Formido Dedemsvaart, Artistiek haarmode en D&P media maken het mogelijk een dergelijk evenement te organiseren. Ook de provincie Overijssel, gemeente Hardenberg, Promotie Stichting Dedemsvaart en andere fondsen ondersteunen het evenement volop.

Kijk voor meer informatie over het Dedemsvaart Dance Event op www.d-dae.nl