Partyflock
 
­ Nederland

Format met Nederlands debuut Christian Hawk

gepubliceerd door , op
Format
13 juni 2011
Format, de onvervalste techno avond van Amsterdam, brengt vrijdag 8 juli het Nederlandse debuut van de Braziliaan Christian Hawk, eigen trots Juan Sanchez, Egbert (live) en Olene Kadar (live) naar AIR. Met drie opeenvolgende successen - het één jarig bestaan, de Format tent op Amsterdam Open Air en Juan Sanchez' 10 jarig jubileum - laat Format zien een techno avond van formaat te zijn.

Voor 8 juli pakt Christian Hawk zijn koffer in. Deze Braziliaanse labelbaas van High Definition Records zet voor het eerst voet op Nederlandse bodem. In land van herkomst wordt hij op handen en voeten gedragen. Zijn zomerse sound laat zich kenmerken door zijn sferische platenkeus met een exotisch tintje en dwingende grooves. Hawk's producties staan in hoog aanzien bij menig DJ. Zo krijgen zijn tracks support van onder andere Marco Carola, Loco Dice, Karotte en vele anderen.

Een live-act van kaliber die ook de nodige internationale support geniet is Egbert. In een kort tijdsbestek is Egbert tot één van de grootste export-producten van de Nederlandse techno-scene geworden. Met een solo-album op de proppen bij Cocoon en de vele succesvolle releases kan je niet meer om hem heen.

Olene Kadar, afkomstig uit het Friese Oldeholtwolde, heeft zijn sound door de jaren heen gevormd tot een stijl die eigenlijk moeilijk te omschrijven valt. Één ding kunnen we wel zeggen, tijdens zijn live-optredens gaat het altijd los! Met zijn dwingende percussie en rollende baslijnen weet hij het publiek altijd in beweging te krijgen.

Uiteraard is Juan Sanchez van de partij als host van de avond. Juan staat een week voor Format op de middenstip van de Johan Cruijff ArenA. En hoeveel techno dj's kunnen zeggen dat ze 'prime time' op Sensation staan? Juan doet dit optreden samen met zijn broer Daniel Sanchez.

Houdt ook alvast de 2e vrijdag van augustus en september vrij want en op veler verzoek zijn Shinedoe, Steve Rachmad en Extrawelt (live) te gast.

2 opmerkingen

 
jongere broer van Christian Vogel?
Werkzaam bij Symbiotic Sessions
Artiest {SHOWLIST artist 58830, 23062}
nee, neef van Christian Wünch, en vader van Christian Smith. :S
laatste aanpassing