Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers in club Monza

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
26 juni 2011
Latin Lovers voelt zich al jaren thuis in Club Monza en zal op zaterdag 23 juli, in het heetst van de zomer, meer dan alleen de spreekwoordelijke bloemetjes buiten zetten. Met een arsenaal aan verrassingen zoals sexy top entertainment waarmee je tijdens je binnenkomst al direct mee geconfronteerd wordt, coole special effects om heerlijk mee af te koelen en nog veel meer leuke surprises! Wat Latin Lovers al wel kan verklappen, is dat het op muzikaal gebied een nachtje wordt om van te smullen: Gregor Salto, Franky Rizardo, Jasper Clash, Helguera & Dominicus en MC yaNto op vocals!

Zoals hierboven al eerder genoemd zal Latin Lovers het meest bruisende feest worden van heel Utrecht. Want waar vindt je nu nog een feest met surprises, traktaties, VIP treatments en toffe winacties? Waar wordt je nog verrast met sexy entertainment de gehele avond en special effects? Stappen moet leuk zijn en met een compleet vernieuwde én verbouwde Club Monza zijn alle ingredienten aanwezig om er een topfeest van te maken zoals Latin Lovers is en altijd hoort te zijn, want de avond draait helemaal om JOU!

De trommels en latin vibes zullen los van de uitmuntende sfeer uitgedeeld worden door oa latin koning Gregor Salto. Zuid-Amerikaanse roots heeft deze man door zijn bloed stromen, want alles wat hij muzikaal aanraakt veranderd in pure 100% latin! Franky Rizardo zal deze avond de bananen ophangen aan de palmbomen. Zijn studio uren hebben geresulteerd in een contract bij het wereldberoemde label Defected en daarom is speciaal voor Latin Lovers en Club Monza de enige echte Franky Rizardo In The House! Met een groot gros aan fans weet Jasper Clash altijd de sexy vibe neer te zetten, tillend naar een ultiem hoogtepunt zoals men alleen op Ibiza en Miami gewend is. Naast veel festivals is Clash dus gelukkig ook deze zomer in de Monza te vinden, pfieeuw! De avond zal subliem worden geopend en opgewarmd worden door Helguera & Dominicus. Hun sound gaat ook over de grens, want niemand minder dan Roger Sanchez support hun tracks wereldwijd in zijn sets en radioshow. Geen kleine boys dus, die H&G. Vocals en warme stemgeluiden krijg je rechtstreeks van yaNto op een gouden presenteerblaadje!

Ladytickets
Voor een bedrag van € 15,00 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl maar ook te halen bij een Free Record Shop bij jou in de buurt.

VIP tafels
Club Monza heeft na een wervelende verbouwing nu de beschikking over een aantal unieke VIP tafels. Wil je de avond gegarandeerd en met extra service beleven? Dan hebben wij voor jou de mooiste VIP tafel beschikbaar. Met al je vrienden of vriendinnen een eigen plek centraal in de club op het nieuwe VIP podium. Dit is inclusief entree en 2 flessen sterke drank naar keuze en wat soft drinks. Voor meer informatie over prijzen en reserveringen stuur een mailtje naar vip@footclub.nl