Partyflock
 
­ Nederland

Afrojack nodigt Steve Aoki uit voor Jacked

gepubliceerd door , op
Jacked
16 juni 2011
2011 is nu al het jaar van Afrojack; met een Grammy award en twee International Dance Music Awards op zak, reist hij onvermoeibaar de wereld rond om te draaien op alle grote internationale dance events. Op 16 juli laat hij de wereld even achter zich en brengt hij zijn gloednieuwe concept naar AIR, in onze eigen hoofdstad Amsterdam. Speciaal voor deze nacht nodigt hij Steve Aoki en zijn 'Wall Recordings' team uit.

Afrojack presenteert: 'Jacked'! Zijn nieuwe concept beleeft haar première in het moderne hart van de Amsterdamse clubscene, AIR. Voor deze eerste editie nodigt Afrojack de man achter Dim Mak Records, Steve Aoki uit. Dit jaar stonden Afrojack en Steve Aoki al samen achter de decks tijdens de Dim Jack-party in Las Vegas en bij de Dim Mak-party in Miami tijdens de Miami Music Week, wat garant stond voor chaos op de dansvloer!

De line-up wordt versterkt door Apster en Bobby Burns. Beiden zijn verantwoordelijk voor een aantal ijzersterke producties op Afrojack's eigen label Wall Recordings en zullen tijdens 'Jacked' dan ook de echte Wall-sound laten horen. R3HAB, dan net terugkomen van een tour in de VS, sluit de avond af met zijn electro-vuurwerk! Zawdi MC MC maakt het lijstje compleet en zal de eerste editie van 'Jacked' hosten. Vanaf het moment dat de deuren van AIR openen voor 'Jacked', tot vroeg in de ochtend, Afrojack en zijn gasten zullen het publiek op een ongekende ervaring trakteren.

Line-up:
Afrojack
Steve Aoki
R3HAB
Apster
Bobby Burns
Zawdi MC MC

Tickets: €17,- verkrijgbaar op AIR.nl of bij elke Primera

8 opmerkingen

beetje laat persbericht idd
De line-up wordt versterkt door Apster


Goede linkje naar DJ Apster ;-)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van X op dinsdag 12 juli 2011 om 12:33:
Goede linkje naar DJ Apster ;-)


Oepsiedaisy! My bad! aangepast!
Volgens mij zijn ze heel de dag samen onderweg...

Hoor ze wel op extrema :jaja:
Is Afrojack de nieuwe David Guetta?

http://poptimaforma.blogspot.com/2011/07/is-afrojack-de-nieuwe-david-guetta_12.html
Uitspraak van Vloepk op woensdag 13 juli 2011 om 11:20:
Is Afrojack de nieuwe David Guetta?


Ben jij de nieuwe spambot?