Partyflock
 
­ Nederland

Zondagavonden in AIR

gepubliceerd door , op
In 1919 beleefde Nederland de koudste maand juli ooit, in 2000 de somberste en in 2006 de warmste. 2011 gaat volgens de organisatie de boeken in als de beste maand juli! De zevende maand van het jaar begint op dezelfde dag van de week als april. Vernoemd naar Julius Caesar en ook wel hooi -of oogstmaand genoemd. Girls Love DJs en E&A events kunnen zich volledig vinden in de naam, want geoogst gaat er worden in juli, maar liefst vijf keer!

De maand wordt keizerlijk ingeluid op 3 juli met Jimmy Woo resident en Mr. 'Yours Truly' himself The Flexican, samen met Geza, weekly resident Sem Vox en Mr. Simpson krijgt de Big Step in de AIR het weer zwaar te verduren onder al het dansgeweld. Een weekje later is het de beurt aan de volgende lichting AIR te verrijken met de sickest beats en gruwelijkste mixes. Wat denk je van Jim Aasgier en Yab? Of de vocale krachten van MC Iceman? Het moet allemaal niet veel gekker worden, toch kan de organisatie dat gek genoeg niet beloven met nog 3 edities in het verschiet. Mede organisator en resident Sem Vox viert op 17 juli zijn bash in AIR. Mitchell Kelly, Irwan en Mr. Simpson zijn hoogstpersoonlijk door Sem benadert of ze hun kunsten willen komen vertonen tijdens deze feestelijke editie. De organisatie had nog nooit meegemaakt dat namen zo snel bevestigd werden, een veelbelovende ontwikkeling dus.

De laatste twee edities van de maand worden gevuld met artiesten die het concept Tiktak nog net niet op hun arm hebben getatoeëerd. Velen vanaf het eerste moment erbij, andere hebben de perfecte aansluiting gevonden. Van House tot HipHop en van Electro tot Pop! Een ding is zeker, op zondagavond is AIR de eclectische tempel van Nederland. Iets wat de volgende namen alleen maar kunnen en zullen bevestigen: Nizzle, Les Deuxx, Abstract, Chip Karten, FLAVA & Weslo.

Maand programmering juli:
3 juli:Geza, Sem Vox, The Flexican, Mr. Simpson
10 juli:Sem Vox, YAB, Jim Aasgier, Mc Iceman
17 juli:Sem Vox, Mitchell Kelly, Irwan, Mr. Simpson
24 juli:Les Deuxx, Nizzle, Abstract, Sem Vox, Mc Iceman
31 juli:Chip Karten, Weslo, FLAVA, Sem Vox, MC Iceman