Partyflock
 
­ Nederland

Studio 80 sluit zesjarig bestaan af op het strand

gepubliceerd door , op
24 Hour Party People
29 juni 2011
FeestBoat Party · 6 Years Studio 80
Datumzondag 10 juli 2011
OpstapplaatsCentraal Station, Amsterdam
WinactieBoat Party actiegesloten
LocatieBoot 10 - boot 1 Site
Feest24 Hour Party People · 6 Years Studio 80
Datumzondag 10 juli 2011
Winactie24 Hour Party People actiegesloten
LocatieFuel Site
Na het succes van de vorige feestweek waarbij er vijf jaar Studio 80 werd gevierd, begon het nu uiteraard weer te kriebelen voor het zesjarig bestaan van jouw favoriete club in Amsterdam. Nadat er al flink is gefeest tijdens Katapult, WKND, Welcome to the Future en Voidd, zal dit bijzondere weekend met 24 Hour Party People worden afgetopt op zondag 10 juli bij strandclub Fuel. Voor wie deze editie compleet wil ervaren zijn er 100 exclusieve tickets verkrijgbaar waarbij vervoer per boot naar het strand is geregeld.

Kerri Chandler, Dyed Soundorom, Boris Werner, en Tim Hoeben zullen deze zondag een waardige afsluiter geven van deze fantastische feestweek.

Met een uitverkocht huis heeft Kerri Chandler ons eerder dit jaar al een keer verblijd met zijn aparte sound, regelrechte classics die overgaan in disco en house van nu. De set-up inclusief tape-recorder en synthesizer zorgt elke keer weer voor een verassende sound, geen gig van deze Amerikaan is hetzelfde. De laatste jaren is hij weer erg actief aan het produceren geslagen en ook dit werk slaat goed aan bij de nieuwe generatie. Met een Kerri Chandler dj-set van 3 uur in het vooruitzicht, kunnen we nu al spreken van een geslaagd einde van een mooie week.

Boris Werner en Dyed Soundorom gaan op standje marathon, en zullen tijdens deze 24HPP laten zien waarom zij beiden residents zijn bij Circoloco op Ibiza! Samen schitterden ze al vaak in de DC10, maar nu dus samen in Amsterdam en Bloemendaal voor de closing party van '6 years Studio 80'.

Tim Hoeben kennen we als de absolute winnaar van de TWSTd dj competitie 2009/2010. Hij bewees aan een vakkundige jury en uitzinnig publiek dat hij de allerbeste was en is. Tim is dan ook niet voor niets gevraagd om een vaste waarde te worden tijdens de wekelijkse WKND donderdagen in Studio 80. De ideale man om iedereen lekker op te warmen voor deze editie van 24 Hour Party People.

Boatparty 6 Years Studio 80
Wie foto's en het filmpje van vorig jaar terug ziet, kan concluderen dat het een zeer geslaagd feest was op een mooie zondagmiddag. Residents als Daniel Sanchez, Presetone en Onur Özer stonden voor een mooi gezelschap mensen te draaien. Dit jaar wordt het rondje IJsselmeer echter vervangen door een vijf uur durende vaart naar IJmuiden waar de bussen klaar staan die je vervolgens binnen 10 minuten naar het strand brengen. Dus wil jij een heerlijke boottocht in combinatie met 24 Hour Pary People op het strand? Zorg er dan voor dat je een van de 100 kaarten weet te bemachtigen voor slechts €30.-. Dit is voor de vaart met o.a. sets van Boris Werner en Dyed Soundorom, busreis van Ijmuiden naar Bloemendaal en entree bij strandclub Fuel.

Dus: Kerri Chandler, Boris Werner, Dyed Soundorom en Tim Hoeben op een mooie zondag middag voor slechts €12,50 (€10 euro voorverkoop!) bij BC Fuel. Wie ook van de bootreis wil genieten betaalt €30.- uiteraard inclusief entree voor 24HPP.

Er wordt al een tijdje uitgekeken naar deze feestweek, kom langs en maak hier je eigen vierentwintig uur vol!

3 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Kan niet anders als geniaal zijn!
Pareltje onder de zondagfeestjes zo te zien. Mag ik niet missen!!!!