Partyflock
 
­ Nederland
Element Renaissance Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Toolroom Records is niet algemeen zichtbaar!

This Is True House Legends focust op Marcella

gepubliceerd door , op
Marcella is sinds mid jaren 90 één van de leiders in de Nederlandse dance scene. Ze beschikt over het unieke talent om op basis van haar jarenlange ervaring het publiek te lezen en hoge kwaliteit af te leveren, telkens weer. Na de eerste editie van This is true house legends met Hardsoul's DJ ROOG heeft de Floorplay organisatie er nu voor gekozen om Marcella uit te lichten. Deze hardwerkende vrouwelijke DJ draait al jaren door heel Nederland op de belangrijkste festivals, in de beste clubs en op de beste strandfeesten.


(Marcella opent Wooferland 2010)

De laatste jaren heeft zij zich vooral ook in de studio ontwikkeld, met releases als de Solar EP die wereldwijd zijn werk deed. De daaropvolgende productie 'Stabbing Sally' werd gedraaid door Danny Tenaglia en vele andere voordat het werd gereleased door Royal Flush en UK label Renaissance Records. Hierna volgden tracks als 'Who's Your Nanny' (met support van Swedish House Mafia jock Steve Angello en Dave Spoon), 'Inside' en 'Believe In Us'; wat massive support kreeg van Laurent Garnier, ROOG/Hardsoul, David Vendetta, Dave Lambert en veelvuldig werd gedraaid op 538, 3FM, Radio Donna, Release Yourself Radio, Radio Decibel en Kiss FM.


(Who's Your Nanny)

Onder het alias Unisex Inc bracht Marcella recent de track 'Bouncing Nipples' uit op Toolroom Records, met support van onder andere Erick Morillo, David Vendetta, Michael Gray, Eddie Amador en Roger Sanchez. Roger Sanchez draaide 'Bouncing Nipples' in zijn Release Yourself Radioshow, en het kreeg vier sterren in het belangrijkste Engelse dance magazine DJ Mag. Deze week wordt op Planet House Trax haar nieuwe track Be All You Can Be uitgebracht, featuring Lex Empress. Een voorproefje hiervan is te vinden op soundcloud. Op donderdag 23 juni zal Marcella achter de decks plaatsnemen tijdens This Is True House Legends voor een speciale set en krijgt iedereen de kans om deze zeer gewaardeerde DJ up close and personal te zien draaien: dit wil je niet missen!

Warm-up
Op 23 juni zal Floorplay oprichter en resident Paul Sparkes de avond voor Marcella openen.

Kaarten
5 euro aan de deur!

1 opmerking

Deze meid verdiend het om eens uitgelicht te worden.
Marcella is een top Dj en een zeer lieve persoonlijkheid.