Partyflock
 
­ Nederland

Gizmo draait set van 3 uur Exclusive House Classics

gepubliceerd door , op
9 juli is Outland the place to be! Exclusive house classics heeft een heerlijk programma, begeleid door Mc Da Silva, slagroom, aardbeien, chocola en vrouwelijk schoon.

De avond begint met DJ Yonah, hij zal het publiek langzaam warm maken voor een nachtje ouderwets knallen. Yonah is bekend van Blits en de Lexion, door jaren ervaring weet hij jullie te prikkelen. Yonah, de liefhebber van uplifting house, club en (tec)trance beats die hij draaide op Crazyland en 1001 Harem Nights, zal dit keer terug in de tijd gaan met zijn muziek. Daarna een set van 3 uur van niemand minder dan DJ Gizmo, hij zal de inmiddels opgewarmde menigte verwennen met het gevoel van vroeger.
Back to the good old days is ons motto deze avond en Ferry vindt het geweldig deel uit te mogen maken van ons eerste feest. Gizmo is in 1980 met Soul, Funk en Hiphop begonnen. Hij stapte in 1988 over op Acid-house. Vanaf 1992 zat hij middenin de hardhouse scene met een label en de legendarische 'Rave the City' parties. Sindsdien is hij de meest toonaangevende dj op dit gebied. Hij hoort bij ons eerste feest.

Om 3 uur hebben is er Mystery Guest die het laatste uurtje voorbij laat vliegen met zijn eigen knalplaten die je direct zult herkennen.
Natuurlijk hebben we ook een viplounge met hapjes. Zicht op het podium, waar de meiden van 18+ talent je zullen entertainen. In de viplounge is er bediening dus geen wachtrij, maar heerlijk ontspannen.

Geen date? Op http://18plustalent.com is een forum waar je een oproepje kan plaatsen. We zien de heren namelijk het liefst binnenkomen aan de zijde van een dame.

Dit mag en wil je niet missen!

16 opmerkingen

Gizmo vanaf 1992 in de hardhouse scene?
"Om 3 uur hebben is er Mystery Guest die het laatste uurtje voorbij laat vliegen met zijn eigen knalplaten die je direct zult herkennen."

Hmm ik vat em niet helemaal...

Ach don't panic ;)
Uitspraak van GerardAM op dinsdag 21 juni 2011 om 10:05:
Om 3 uur hebben is er Mystery Guest die het laatste uurtje voorbij laat vliegen met zijn eigen knalplaten die je direct zult herkennen."


Dat hoor je wel alst 3 uur is ;)
3'O CLOCK Ron? ;)
maarre feessie ziet er goed uit (y) Alleen 1 nadeel, mn vriendin houdt niet van deze muziek dus maar eens kijken of er n vriendin mee wil anders tsjaa uhm geen 3 o'clock ron voor mij :-p
Wij zien de heren het liefst in gezelschap van een dame, met hier en daar een uitzondering.
Dit is wat versoepelt, gezien er blijkbaar heel veel vrijgezellen mannen zijn in omgeving Rotterdam :P
Kijk eens aan dat is mooi.. Vrij gezellig ben ik zeker maar vrijgezel niet meer dus kom denk ik gewoon vrij gezellig een dansje wagen op de oldschool soundsss :D
Wie is de Mystery Guest???
Uitspraak van Napsu op donderdag 30 juni 2011 om 12:44:
Wie is de Mystery Guest???


Jaaaaaaaaaah ;)
Ik weet wel zeker dat je deze mystery ongetwijfeld wel ken.
Kom maar gezellig langs en je zal het wel zien
:cheers:
 
x
laatste aanpassing
We hebben toch maar besloten de mystery gast bekent te maken..

Human Resource

Ja ja je leest het goed, je kent hem natuurlijk van de mega hit I'm the one and ony dominator...

Human Resource zal jullie de laatste uur(tjes) verwennen met de grootste hits uit die tijd.

Zorg dat je het niet mist.