Partyflock
 
­ Nederland

Beachclub Vroeger is buiten helemaal overdekt met een grote tent

gepubliceerd door , op
Bijna is het zover, nog geen twee weken en dan gaat Full Moon on the beach helemaal los! Beachclub Vroeger wordt 18 juni omgetoverd tot een zomers Thais paradijs, alleen hier ga je het echte Full Moon gevoel beleven, want deze editie staat geheel in teken van water en vuur. De organisaties zijn hard aan het werk om alles tot in de puntjes te verzorgen en zijn voorbereid op ieder weertype. Mocht het toch iets minder weer zijn dan dat wordt gehoopt, dan is er een grote mooie tent met een decoratie waarin het zomers genieten wordt! Dit wordt het ultieme feest op het strand, compleet met speciale watereffecten en mooie vuurmomenten. Het Full Moon feest wat je zeker niet mag missen.!



Laatste 50 VIPtickets
The White Night en Nachtboetiek zorgen voor een VIP-Deck waar je van alle gemakken voorzien bent, met nog maar slechts 50 VIP tickets in verkoop staat dit VIP-Deck garant voor het ultieme partygevoel met echte dance liefhebbers. Op dit VIP-Deck zal je dan ook goed zicht hebben op alles wat er bij de DJ en op de dansvloer gebeurt. Als VIP word je in de watten gelegd met vers fruit, snoep & ijs..en alle gemakken die je gewend bent van de enige echte Full Moon party, zoals je eigen VIP hostess!

Koop hier je VIP-ticket voor 55 euro of upgrade jouw ticket naar VIP voor maar 15 euro:

Paylogic
Easyticket
Seedance

'Voor slechts €15,- meer dan een regulier ticket ben jij al VIP!'

Maak kans op een Limousine rit naar Full Moon!
Wil jij als een echte ster met een limousine naar Full Moon gebracht worden? Iedereen die tot en met 13 juni een kaartje koopt voor Full Moon @ The Beach maakt kans op een Super Deluxe Limousine rit van en naar Full Moon 18 juni! Laat je samen met drie vrienden versteld staan bij een limousine met LEDverlichting, ROOKmachine's, Flatscreens en vele andere spectaculaire verrassingen! Kortom jou feest begint al op de weg naar Full Moon toe!

N.B de limo-winactie is zonder tickets voor de drie uitgenodigde vrienden van de winnaar. De winnaar wordt op 14 juni bekend gemaakt via de nieuwsbrieven van Nachtboetiek & The White Night!



Gratis mixcd van Full Moon
De organisatie heeft er zoveel zin in, dat ze jullie wil laten meegenieten en dat met The Ultimate Sound off Full Moon mixed by Peter Woodz! Deze heerlijke sound krijg je na afloop van dit zomerse strandfeest als herinnering mee naar huis...om nog even na te genieten in de auto of thuis op de bank...

Topline-up
Het decor bestaat niet alleen uit zand, maar de dansvloer ook! Beleef het echte zomergevoel met het warme zand tussen je tenen met superdj's zoals:

[Line-up=198693 transparent]



Dresscode
De dresscode is beachwear, jeans is niet toegestaan. Let op: de doorbabe houdt toezicht! Mannen moeten in gezelschap zijn van een dame!

12 opmerkingen

 
Laatste VIP kaarten? Nou dan maar snel erbij wezen lieve mensen wat dit wil je toch echt niet missen:nee:
Wat een super locatie en de line-up.......om ervan te smullen(Y)
LS & Nachtdienst zetten maar weer eens een feest voor in de boeken neer. Dit gaat 'm helemaal worden!
Kan 't haast niet meer wachten!
Ik mis tussen al deze fantastische namen toch nog wel 1tje.... ook ik ga voor topvermaak zorgen :roflol:
Zeker aanwezig, Met mooi of slecht weer, gaat één groot spektakel worden:yes:
:cheer:

is het al zover!!!!!
Een vreselijke lekkere line-up op een topfeestje;-)

Hier moet je gewoon bij zijn!!!

Wij in ieder geval wel:-)
 
Inderdaad een vreselijke lekkere line-up.

Word een heerlijk feest nu nog een lekker zonnetje en we kunnen los gaan!!!!
Jeeeejjj, wij zijn er ook bij. Net snel nog twee VIPkaarten gekocht. Nu maar hard duimen dat het weer ook mee wilt zitten. ;)
 
Werkzaam bij Afterdreams
Gaat weer helemaal toppie worden:cheer:

 
Uitspraak van !:bounce:! op vrijdag 10 juni 2011 om 18:40:
Zeker aanwezig, Met mooi of slecht weer, gaat één groot spektakel worden

:yes: me2....zonnetje is altijd lekker maar zonder word het net zo VET knallen :cheer: Beachclub Vroeger is op allessss voorbereid....!


Dit word een feessie voor in de boekjes....woeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....gelukkig ist al woensdag dus nog maar 3 nachtjes slapen....


:bounce:
laatste aanpassing
Super veel zin in en we staan lekker droog:respect:

Dat word :bounce:
 
Uitspraak van Joan op dinsdag 14 juni 2011 om 13:20:
is het al zover!!!!!


Bijnaaaaaa :cheer: .... VET veel zin in dit feestje....

:bounce:
Mag ik toch even zeiken?
Feestje was geweldig, en de sfeer gelukkig ook, op een enkele idioot na die toch iets teveel op had.
Maar groepen jongens werden gewoon binnengelaten (en vielen ook wat dames lastig!) en ook spijkerbroek was geen probleem. Er was niet eens een doorbabe! Terwijl er toch duidelijk stond:
"Dresscode: De dresscode is beachwear, jeans is niet toegestaan. Let op: de doorbabe houdt toezicht! Mannen moeten in gezelschap zijn van een dame!"
Enige minpuntje, verder helemaal top!!