Partyflock
 
­

Win het Source Golden Ticket

gepubliceerd door , op
Voor de vijfde keer organiseren de mensen achter Source hun eigenzinnige festival, waarbij zij zoeken naar de interactie tussen elektronische muziek, kunst en cultuur. Om dit te vieren kun je een Golden Ticket winnen. Met dit ticket ben jij en een vriend of vriendin vijf jaar lang te gast bij alle evenementen van Source, zoals Source Festival, Source on Stage, Source Addition en Source on Ice!

Op zaterdag 2 en zondag 3 juli wordt Recreatiegebied Middelwaard in Vianen onderworpen aan de vijfde editie van Source. Een muzikaal en cultureel offensief met vooruitstrevende elektronica, liveshows en een uitgebreide culturele programmering. Jij kunt dit samen met een vriend of vriendin als speciale gasten van Source beleven. En niet alleen dit jaar. Tot en met 2015 kun je genieten van alles wat Source op haar evenementen te bieden heeft.

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw leukste, vetste, dikste festivalfoto op de Source Facebook prikbordpagina plaatsen. Als jij de meeste 'likes' weet te bemachtigen win je het Golden Ticket! Op www.facebook.nl/sourcefestival kun je de festivalfoto uploaden met als bijschrift: Like mijn foto dan win ik het Golden Source Festival Ticket! De actie loopt tot en met 8 juni.

Over Source festival
Source Festival is een muzikaal en cultureel offensief waar muziek, kunst en cultuur elkaar ontmoeten. Dit jaar staat voor zowel zaterdag als zondag een volwaardige festival line-up in de planning met onder andere Bonobo (live), Modeselektor & Pfadfinderei, Karocel (Mathias Kaden & Marbert Rocel), Supermayer (Michael Mayer & Superpitcher), Jungle By Night (live), Pearson Sound en Martyn (live).

De kosten voor de tickets zijn: Passepartout (zaterdag + zondag) E 60,- / Zaterdag E 45,- / Zondagt E 30,-

3 opmerkingen

Ga denk ik zondag ff kijken, zaterdag Zomerkriebels Festival:P
geen source meer voor mij