Partyflock

Hardcore terug in Deurne

 

Hardcore terug in Deurne

gepubliceerd door , op
Amaz3d (flyer)
FeestAmaz3d · Hardcore kick-off
OrganisatieMFST
LocatieMetro Site
Datumvrijdag 3 juni 2011
WinactieAmaz3d actie, gesloten
StadDeurne
Na een radiostilte van twee jaar zal er dan eindelijk weer een hardcore-evenement plaatsvinden in Deurne. Sinds kort zit er een compleet nieuwe discotheek in het pand van de voormalige Club Jinx genaamd Metro. Op vrijdag 3 juni 2011 zal er een gloednieuw concept worden gepresenteerd door MFST genaamd Amaz3d. MFST is een nieuwe jonge organisatie die zich gaat richten op de harderstyle scene in het zuiden des lands.

Amaz3d - The hardcore kick-off
Laat jezelf verbazen door verbluffende dj sets want de crème de la crème van de hedendaagse hardcore scene zal acte de présence geven. Denk hierbij aan Partyraiser, Nosferatu en Endymion. Zij zijn de headliners van de avond en zullen jullie de heetste klappers van dit moment laten horen. Aangevuld met de nieuwste talenten van Manifest Records - Infamity, Insaniax en Generator - zal de avond muzikaal geheel compleet zijn.

Ook zal de hightech show je doen verbazen. Het nieuwste op het gebied van lasers en bewegend decor zal deze avond de key vormen. Alles wordt gepresenteerd door Da Hustla.

Lineup
Partyraiser
Nosferatu
Endymion
Insaniax
Generator
Infamity

Hosted by Mc Da Hustla

De kaarten voor Amaz3d zijn nu verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 10 via www.metro-deurne.nl en Timoco. Ook zal er een deurverkoop zijn. Deze kaarten kosten € 15.

18 opmerkingen

Ben benieuwd of die geluidsinstallatie dat aankan...­
is een mooie discotheek en zit mooi geluid in mensen die twijfelen om te gaan zeker gaan!
Gaan we ff los
hardcore junk xxl we zijn er zker bij ja:D lekker knalluh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
redengdengdengdengdeng hahahaha los op die plaat:D