Partyflock
 
­ Nederland

Summer Vibes X-mas Edition

gepubliceerd door , op
Summer Vibes X-mas Edition
4 december 2003
FeestSummer Vibes · X-mas Edition
Datumdonderdag 25 december 2003
LocatieOdeklonje Site
De feestdagen komen eraan en natuurlijk kan Summer vibes hier niet onopgemerkt aan voorbij gaan! We zullen in deze donkere dagen je avond totaal gaan oplichten zoals jullie dat gewent zijn van Summer Vibes, na het spetterende feest op Cape Holland Houden we nu Summer Vibes X-mas edition in het altijd gezellige en vertrouwde Odeklonje. Dit zal heel klein besloten en in het teken van kerstmis staan.

Zorg dat je een uitnodiging in handen krijgt of los onze prijsvraag op en je krijgt van ons een uitnodiging die goed is voor gratis entree en een gratis kerstmis drankje !!

De line up is vertrouwd met de DJ's Jance & Quintino en de Percussionist Ben Bakker!

Zorg dat je een uitnodiging in handen krijgt of optijd binnen bent want wij hopen jou natuurlijk op een ultieme wijze te kunnen verwelkomen met een heerlijk X-mas drankje. Want zoals we al zeiden we houden het klein en gezellig om zo de ultieme sfeer te bereiken!

Donderdag 25 December
Open from 10.00 till 02.00
Entree 3,50
Be Christmas!!

Wil je deze avond ook een kerstwens op het doek hebben zorg dan dat je voor 25 december je kerstwens in het gastenboek zet of een mailtje met daarin je kerstwens stuurt naar info@summer-vibes.nl en zet zo iemand deze avond in het zonnetje

Meer informatie over Summer-vibes: www.summer-vibes.nl

6 opmerkingen

Beetje vroeg afgelopen...:(
gewent is met een d...

Wel een coole naam trouwens: Odeklonje! :D
 
De naam alleen al:S
nu al zin in .. en vol = vol groetjes en tot de 25ste