Partyflock
 
­ Nederland

Remember the 80's & 90's

gepubliceerd door , op
De vergunningen zijn geregeld, Helmond is er klaar voor om op zaterdag 21 mei 2011 in het Brabant House terug in de tijd te gaan naar de jaren '80 en '90. Voor Remember the 80's & 90's hebben Static Movement en Minority Events de krachten gebundeld. Remember the 80's & 90's laat de bezoeker de jaren '80 en '90 herbeleven met de herkenbare en kenmerkende hits uit die periodes.


It all started in the Nineties
Zaal 1 zal gehost worden door het succesvolle 'It all started in the Nineties' concept, dat inmiddels al in meer dan 10 locaties in Nederland heeft plaatsgevonden. Het DJ team van It all started in the Nineties AddyHaddy & Spoonboots zal de avond openen. Daarna is het de beurt aan Patrick Vincent, deze Helmondse Dj zal voor de allereerste keer in zijn lange carrière onder zijn eigen naam een Special 90's set gaan draaien. Patrick Vincent ondersteunt door D zal ervoor gaan zorgen dat de jaren '90 weer helemaal tot leven komen. De afsluiter komt op naam van Critical Mass, bekend van megahits zoals 'Burnin Love'. Critical Mass zal met een dikke Happy hardcore set, It all started in the Nineties een waardig slot bezorgen.

Trek op 21 Mei 2011 nog één keer je oude trainingspak uit de kast voor dit onvervalste feest vol met herinneringen. Je hoeft niet bang te zijn dat je door de beveiliging van Jerry Springer wordt geweigerd aan de deur als je Nike Air Max aan hebt. Pas wanneer ze zien dat je de karate trap van Louis van Gaal nadoet uit de Champions League finale van '95 wordt je eruitgezet. Pas wel op want binnen hangen overal camera's; Big Brother is watching you. Drink niet te veel en pak tussendoor wat ingestraald water van Jomanda, dan hou je het zeker vol.

Remember the 80's
In deze zaal zullen JB en Bois Le Duc welbekend van radio 8fm achter de draaitafels plaatsnemen JB en Bois Le Duc zullen een avondvullend programma draaien waar je terecht kunt voor alle onvervalste hits uit de jaren '80. Pas wel op dat je niet wordt opgewacht door the A-Team. en ga op zoek naar ALF. Kun je hem niet vinden, kijk dan uit naar de Knightrider. Speel een spelletje ter ontspanning op de Commodore64 of de Nintendo 8bit en help Donkey Kong naar het laatste level. Waar zijn de Ducktales? Op reis met Teddy Ruxpin? Als Franky maar niet naar Hollywood gaat. En uiteraard zal Madonna niet ontbreken. trek je geel colbertje met roze t shirt aan, en ga als Sonny crocket uit Miami vice. De jaren tachtig word compleet gemaakt door de aanwezigheid van een verlichte LED dansvloer. Iedereen die mooie herinneringen heeft aan de jaren '80 en '90 mag niet ontbreken op dit feest. Trommel al je vrienden van vroeger op, organiseer een reünie, bel je oude schoolliefde op en zorg dat ze er bij zijn op 21 mei.

Dresscode
Duik eens in je kledingkast en kijk eens of je nog iets hebt hangen uit de 80's & 90's, kortom: Dress to impress 80's & 90's.

Line up: Remember the 80's & 90's
Area 1: It all started in the Nineties
22.00-01.00 AddyHaddy
22.00-01.00 Spoonboots
01.00-02.30 Patrick Vincent (Special 90's set)
02.30-04.00 Critical Mass (Happy hardcore set)
Host: D.
Visuals: 3DJL

Area 2 Remember the 80's
22.00-04.00 JB
22.00-04.00 Bois Le Duc (Radio 8fm)

Ticket info: Remember the 80's & 90's
Tickets zijn online verkrijgbaar op www.static-movement.nl & www.itallstarted.nl
Verder zijn bij alle Free record shops en bij het Brabant house ook tickets verkrijgbaar.

De entree prijzen zijn als volgt:
Voorverkoop ticket: € 11,50 ex fee
Aan de deur: € 18,00

Route: Remember the 80's & 90's
Het adres voor je Tom Tom is: Steenweg 19, Helmond. Het Brabant House is gemakkelijk te bereiken met de auto, zo zal de parkeergarage "Boscotondo" 100m van Brabant House de hele nacht open zijn. Ook is het Brabant House goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het centraal station van Helmond ligt op loop afstand, ongeveer 1 km.
Voor de tijden check www.ns.nl

Volg Static Movement
Volg Static Movement via Twitter en via hyves, zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom alle evenementen van Static Movement.

3 opmerkingen

Werkzaam bij Static Movement
Artiest D
Ben vooral zeer benieuwd wat Patrick Vincent gaat doen.... Met zijn Mixing Skills moet dit haast wel een hele dikke set worden

Hij begint trouwens al om 00.30 ipv 01.00 uur

Kan niet wachten :cheer: