Partyflock
 
­ Nederland

De line-up van City of Dance Festival is bekend

gepubliceerd door , op
Zaterdag 23 juli wordt een hele bijzondere dag. City of Dance viert dan zijn "Eleven in Heaven" en iedereen is uitgenodigd.

Met 50 Dj's, live muzikanten, workshops, veel kunst, creativiteit en straattheateracts is het de meest complete editie tot zover. Zo is er dit jaar ook bijzonder veel aandacht voor nieuwe muziek, frisse initiatieven en collectieven die opvallen, maar nog niet echt bekend zijn bij het grote publiek. City of Dance is het zeldzame moment in het jaar waar verschillende muziekstijlen samenkomen en ook samengaan. De Housestage op Hof van Tange, de hele dag toch al sterk bezet, bereikt zijn hoogtepunt in de avonduren, met achtereenvolgens Vato Gonzalez & MC Tjen, R3HAB, The Flexican & MC Sef live, en als klap op de vuurpijl een afsluitende set van de publiekslievelingen - The Partysquad. Ook aanwezig de nationale held D-Rashid, die dankzij de ene na de andere hitrelease en zijn eigen festival Latin Village inmiddels is toegetreden tot de galerij der allergrootsten. De ongekend populaire Billy the Klit is ook van de partij net als op alle grote Nederlandse festivals, zoals: Nope is Dope, Rush, Expornstar, Luxurush, Pleasure Island, Mystery Land, Sensation White and many more.

Tijdens de vorige edities van de City Party was de Hard Dance area een en al feest en dus zal deze dit jaar dan ook niet ontbreken wel in een nieuw jasje…… Partnerorganisatie Glorification neemt de programmering van de hardere stijlen voor haar rekening en kan al bevestigen dat de volgende vertegenwoordigers van Hard Dance de team komen versterken: Brumo, B-Front, Crypsis, Deepack, Reza vs Human Resource, Noize Suppressor, Partyraiser, MC Apster.

And there's more...
Zoals gezegd Ons Festival groeit uit zijn voegen. Dit jaar starten wij met een extra area met live bands: Grand Pa Nick Sessie band, De Hobbyisten en Going Dutch die stuk voor stuk serieus rocken. De eerste band doet op de City of Dance de afsluiting van de avond en heeft al aangekondigd er iets extra bijzonders van te gaan maken.

Op het Free Festival gedeelte in de stad kan iedereen zich uitleven op de Markt en in de Creative Garden met de meest bijzondere en creatieve workshops, veel straattheater, het enige House orgel van Nederland en nog veel meer.
Genoeg om je voorlopig even aan op te warmen. Vanaf nu zal You-Dance met regelmaat nieuwe namen aan het programma toevoegen, houd hiervoor de website en onze press releases in de gaten. Wil je echt als eerste op de hoogte zijn, houd dan Twitter en Facebook van City of Dance Festival in de gaten.

1 opmerking

 
kom maar op met die par tie z in zld :D !!!