Partyflock
 
­

Stereo Sunday maakt line-up bekend

gepubliceerd door , op
Op 2 en 3 juli vormt het Kazerneterrein het decor voor de 2e editie van Stereo Sunday. Venlo zal weer zinderen van de funky beats, vrolijke mensen en positieve sfeer! De gratis toegang tot dit festival is natuurlijk weer gegarandeerd en iedereen, ongeacht leeftijd, is welkom!

Stereo Sunday vindt plaats op het Kazerneterrein en zal wederom verrassen door het gebruik van de locatie en area indeling waardoor er een heerlijk intiem feestje gevierd kan worden. Ook onze hosting partners; PollerWiesen, Bang Bang Club, Alles voor de Fatoe, Perron 55 en Habbekrats zullen de mogelijkheden optimaal gaan benutten om jou de avond of dag van het jaar te bezorgen!

Zaterdag 2 juli van 18.00 tot 01.00 uur
De tent op zaterdagavond brengt voor ieder wat wils. House, eclectic, electro, het komt voorbij door onder andere top dj en producer Don Diablo; die de eer heeft de tent knallend af te sluiten. Geolied duo The Flexican & Sef weten precies wat Venlo wil en de Bassjackers zullen je laten zweten!

Bang Bang Club heeft misschien wel de spannendste artiesten van het weekend staan. Bij hun komen de Guerillaz Speakerz en Dem Slackers voorbij. Boef en de Gelogeerde Aap is de 'must see' van de avond. Is het hip-hop, is het dubstep? >> Het is beide!

Perron 55 brengt op zaterdag het 100% 55 concept in alle facetten met de nadruk op techno.. Om te smullen is het! Özgür Can komt langs en uit Berlijn Mike Dehnert, en dan hebben we alle residents van de diverse danceconcepten nog niet eens genoemd!

Zondag 3 juli van 12.00 tot 00.00 uur
De mainstage is op zondag geopend, en alle onderstaande namen kunnen dan ook niet ergens anders staan dan hier! Vroeg in de middag The Opposites (live), DJ Marcella en onze eigen resident Sam O Neall. In de avond komt de internationale allure om de hoek kijken met niemand minder dan Hardwell. Daarnaast presenteren we vol trots een 2,5 uur durende show van HouseQuake!

Habbekrats behoeft geen introductie. Hip-Hop is qua beleving en beeld niet meer hetzelfde geweest sinds zij hun ding doen. Reverse & Adje, Sef en Zwart Licht, allen (live) komen voorbij. Tel daarbij op de DJ's Yellow Claw, HENZEL & Disco Nova en Geza Weisz. en dan zijn we er nog niet eens. Meer dan genoeg leuks bij de boys van Habbekrats dus!

Alles voor de Fatoe is een vrij nieuwe organisatie die al aardig wat roem vergaard heeft door de spannendste feestjes te geven. Gezelligheid en goede muziek is wat Alles voor de Fatoe succesvol maakt. Tijdens de zondag van Stereo Sunday wordt hun area één grote kermis. Met dj's als Remy, Sandeep, Berry van Gardingen en vele anderen die, of ze nu bekend zijn of niet, één ding heel goed kunnen; een fantastische funky tech-house set neerzetten!
De laatst te noemen hosting is zeker niet de minste.

PollerWiesen is de organisatie uit Duitsland die al twintig jaar de meest legendarische evenementen neerzet in het Ruhrgebied. Noem alleen maar Blauer See of één van hun bootfeestjes en de liefhebber begint te watertanden. Daarom hier onder andere: Format: B die een twee uur durende dj-set komt leveren. André Galluzzi is er maar liefst drie uur en ook de headliner van deze area komt met een exclusieve lange set. Niemand minder dan de broers Tiefschwarz zullen Venlo drie uur lang met hun dj-kunsten komen verblijden.

De complete line-up is uiteraard te vinden op www.stereosunday.nl, ook voor meer diepgaande informatie omtrent alle artiesten en de vele acties! Zoals de mogelijkheid tot het op voorhand kopen van consumptiebonnen. Met korting natuurlijk!

Het eerste weekend van juli belooft een hele mooie te worden. meer dan vijftig acts, een makkelijk bereikbaar en comfortabel Kazerneterrein en natuurlijk de gratis toegang!

5 opmerkingen

Waarschijnlijk wel present daar. Was wel tjill bij de techno vorig jaar (Y)
Ahhhh, tijdens WiSH Outdoor :(
Denk wel even kijken ja :)