Partyflock
 
­ Nederland

Sexy On The Beach
Latin in the House edition

gepubliceerd door , op
Sexy on the Beach
28 april 2011
FeestSexy on the Beach · Sexy Mother Fucker
Datumzondag 8 mei 2011
WinactieSexy on the Beach actiegesloten
LocatieVroeger
Het was een warme, maar vooral een mooie en muzikale dag. BC Vroeger stond in vuur en vlam bij de 'Grand opening' van Sexy on the Beach Sexy Mother Fucker. Met een All Star Line-up met o.a. Afro Bros, Brian Chundro & Santos & Santos Suarez, Carlos Barbosa, Vato Gonzalez & MC Tjen was het al in de vooravond compleet uitverkocht. Wat werd er gerockt. De Essential Artists hebben een statement gemaakt.

Op 8 mei zijn ze terug met een 'Latin in the House editie'. BC Vroeger zal dan worden omgetoverd in de Latin style. Denk hierbij aan tropisch en exotisch. Om deze editie compleet te maken hebben we hierom een weergaloze zomerse line-up, met niemand minder dan: D-Rashid, de man achter Latin Village en Salsa Lounge. De 'Tenerife Tornado' Real El Canario, de DJ met Spaans bloed bekend van oa. Ex Pornstar en Mysteryland. Deze mannen weten in elk tijdperk van het jaar een zomers gevoel te brengen.

Deze 'Latin Kings' worden bijgestaan door de bekende Essential Artists trio, ABC: DeAfro Bros, Brian Chundro & Santos & Santos Suarez en Carlos Barbosa. Deze toptalenten zullen, net zoals bij de 'Grand opening', het dak van BC Vroeger eraf knallen.

De Sexy residents; Miss Sugaware, Paul Guicherit, Miqstar, Mc Pryme en Mc D-Jay zijn er deze keer weer bij en zullen ervoor zorgen dat je niet kan stil staan. De winnaar van de EA's Search For Talent DJ Contest, Delavida, zal zijn excentrieke kunsten ten gehore brengen op de oh zo bekende locatie BC Vroeger, the place to be Sexy.

MC RTKAL komt speciaal uit de UK om ervoor te zorgen dat het publiek opgehypt wordt met zijn lekkere vocalen. Debutanten Pascal Moreno & Tyron Kemble zullen laten horen waarom zij speciaal zijn geselecteerd om een setje neer te zetten. Wat zeker niet kan missen bij deze Latin House editie is een percussionist. Funk'd Floyd zal er dan ook voor zorgen dat het publiek opgezweept wordt met een extra zomers tintje.

Er wordt een speciale show neergezet, de nummer 1 van heel Nederland, de winnaar van Battle of Drums: Earthquake Brassband. Dus wees voorbereid met je dansschoenen, je lambada rokjes en je wilde haren, om flink los te gaan.

Area 2 wordt deze keer weer gehost door 'Urban in the House'. Onder leiding van Smash & Aries zal er door Dash, G-man Int, D-Train, Nicky Fouquet en Gio 'live' on the MIC, vol op genoten worden met de sounds van R&B, Urban, Carribean, Salsa, Swingbeats, Classic's, Disco, 80's and 90's.

We verwachten wederom dat Sexy on the Beach compleet uitverkocht gaat worden, dus koop je kaarten in de voorverkoop. Wees op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Sexy People stay Connected.

1 opmerking

Hopelijk net zo lkkr weer als in April :bounce: