Partyflock

Hardcore Warriors in Turbinenhalle Oberhausen · 14 Mei

Hardcore Warriors in Turbinenhalle Oberhausen · 14 Mei

gepubliceerd door , op
A.L.E.X. Events en Confusion Events hebben de handen opnieuw ineen geslagen en komen op 14 mei met een nieuwe editie van Hardcore Warriors in de Turbinenhalle in Oberhausen. Bigger than ever staat geschreven en dit is terug te zien in de grote line-up die ze neer hebben gezet. Dit zal de grootste Hardcore Warriors worden tot nu toe en als je naar de samenwerkingen kijken uit het verleden, weet je zeker dat het weer een gigantisch knalfeest gaat worden.

Line-up
Er is stevig uitgepakt voor deze editie. A.L.E.X. Events en Confusion Events hebben ervoor gekozen om maar liefst drie area's te hosten. Area 1 staat in het teken van de mainstream hardcore. Voor de oude klappers zijn de beste early hardcore dj's geboekt in area 2. De terror/speedcore freaks kunnen terecht in area 3 voor het harde en snelle geweld. Check hieronder de complete line-up:


Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor het bedrag van 25 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.confusion-events.nl of je kunt ze kopen bij ťťn van de 400 Primera vestigingen in heel Nederland. Kijk op www.primera.nl voor een vestiging bij jou in de buurt. Deze avond zal er ook deurverkoop zijn. De prijs van de deurverkoop bedraagt 30 euro.

Overige info
De minimumleeftijd bedraagt 16 jaar. Neem te allen tijde je ID-kaart of paspoort mee. Hardcore Warriors begint om 21:00 uur en eindigt pas weer om 07:00 uur. De Turbinenhalle ligt net over de Nederlands/Duitse grens in Oberhausen en is zeer goed bereikbaar met de auto. Tevens is er een grote parkeerplaats, waar je gratis kan parkeren. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer tot aan de locatie te komen. Er zijn twee treinstations en bushaltes op slechts een minuut loopafstand van de locatie.