Partyflock
 
­ Nederland

Bevrijdingsdag Zwolle met Radio 538 outdoor disco
80's, 90's till now

gepubliceerd door , op
Bevrijdingsdag Zwolle
28 april 2011
FeestBevrijdingsdag Zwolle · Radio 538 outdoor disco
Datumdonderdag 5 mei 2011
LocatieRodetorenplein
Het Rodetorenplein in Zwolle is op 5 mei de locatie om helemaal los te gaan in onze open lucht discotheek. High Energy Events zet dan in samenwerking met Las Rosas Events en 538 de grootste openluchtdiscotheek in Zwolle neer.

Adele, Lady Gaga, Usher, Snap, Opgezwolle, U2, 2 unlimited en veel meer vette tracks dat is de sound die je kunt verwachten op 5 mei. De top 40 aller tijden, je kunt het zo gek niet bedenken of de dj's Lindo Duvall en Robin Leféber van 538 laten het uit de boxen knallen. Het Rodetorenplein wordt omgebouwd tot één grote openluchtdiscotheek. Loepzuiver geluid en een dikke licht show dat is wat jullie van 538 on tour mogen verwachten.

Dus wil je Bevrijdingsdag vieren met classics uit de jaren 80 en 90, maar wil je ook de nummers van nu horen... Meld je dan op 5 mei op het Rodetorenplein in Zwolle! Het Rodetorenplein bevind zich aan de stadsgracht naast de mediamarkt in het centrum van Zwolle. En is op korte loopafstand van het centraal station.

18 opmerkingen

 
Artiest Xim
Het is toch niet te geloven......:vaag:

Het is dus waarschijnlijk de muziek(early hardstyle, hardstyle) die de gemeente wil verbannen uit de binnenstad!
Veiligheidsaspecten me reet, waarom een evenement wat met Quarentee tickets werkt niet door laten gaan, en wel een 'radio 538 drive outdoor show' toestaan zonder quarentee tickets?

- Verwacht de gemeente in combinatie met beide organisaties geen drukte?

Achja de gemeente heeft liever dat de binnenstad wordt lastig gevallen met gecomputeriseerde kattengejank dan het o zo vrolijke hardstyle van tegenwoordig.

In ieder geval wel top dat High Energy Events er alles aan doet om toch nog een evenement te laten plaats vinden.:respect:
laatste aanpassing
Ook wij vinden het jammer dat Liberator outdoor dit jaar niet door kon gaan op het rodetorenplein in zwolle, voor de echte liefhebbers is daarom voor een indoor editie gekozen in de hedon in zwolle. Maar neemt niet weg dat wij er nog steeds voor gaan om dit toch weer outdoor te gaan doen. Alleen kan dit niet meer in de binnenstad omdat de locatie te klein is geworden voor Liberator outdoor, het animo is zo groot dat we echt naar een grotere locatie moeten. Wij gaan er nog steeds voor om volgend jaar weer een dikke Liberator outdoor neer te zetten, aan ons zal het niet liggen! Maar zoals jullie inmiddels weten hebben wij niet alles zelf in de hand. :)

Toch wilden wij op 5 mei wat gaan doen voor de jeugd, dat is dus deze grote openlucht disco geworden met 538 on tour. Ook dit evenement gaan we op onze eigen manier neer zetten, goed geluid, groot podium en dikke show.
Artiest Exodus
tenminste nog iets op bevrijdings festival , want de artiesten die komen in t park vind ik maar niks
 
Mmmm.. toch nog wat dit jaar. Maar vind wel zwaar slecht dat free 2 dance weg moest. En hoorde geruchten dat dat nu naar de Ijselhallen is verplaatst? Dat gaat echt niet werken hoor. Deze bevrijdingsdag zal zeker één van de mindere in zijn geschiedenis zijn. Maar we maken er het mooiste van! En de artiesten in het park vind ik ook maar niks..behalve Ilse de Lange.
Ga wel even een kijkje nemen, maar verwacht er vrij weinig van :). Maar wat al gezegd is
Uitspraak van ThemcQ op maandag 2 mei 2011 om 16:55:
de artiesten die komen in t park vind ik maar niks
Uitspraak van HIGH ENERGY EVENTS op maandag 2 mei 2011 om 16:46:
Alleen kan dit niet meer in de binnenstad omdat de locatie te klein is geworden voor Liberator outdoor

denk dat met dit feestje het netzo druk wordt. want ik zit iig niet op dat hoofdpodium te wachten ging altijd voor de dance.
Beetje jammer weer, liberator outdoor was lekker overdag! nou is indoor s'avonds.. dag erna moet ik weer werken dus gaat hem niet worde! :S
 
Uitspraak van HIGH ENERGY EVENTS op maandag 2 mei 2011 om 16:46:
Wij gaan er nog steeds voor om volgend jaar weer een dikke Liberator outdoor neer te zetten, aan ons zal het niet liggen!

Dat klopt.;)

De gedachtegang van de gemeente in Zwolle is me ook allang duidelijk! Lekker erom heen draaien! Maarja gemeente Zwolle is niet de enige.

Het rodetorenplein ligt nog op een mooie plek waardoor het 'Liberator Outdoor' van vorig jaar voor mij echt bij het 'Bevrijdingsfestival Overijssel' hoorde. Een andere buiten locatie zou jullie waarschijnlijk wel afzonderen van het bevrijdingsfestival denk ik. Maar zo te horen is het animo zo groot dat dit geen enkel probleem hoeft te zijn.

Uitspraak van HIGH ENERGY EVENTS op maandag 2 mei 2011 om 16:46:
het animo is zo groot dat we echt naar een grotere locatie moeten.

Rest mij nog 1 vraag:
Is het besluit van de gemeente gebasseerd op de drukte om het rodetorenplein heen of binnen het terrein?
laatste aanpassing
Wat een AFGANG:s
Uitspraak van inactief op maandag 2 mei 2011 om 23:43:
Maar zo te horen is het animo zo groot dat dit geen enkel pr

Nou, dat was te zien bij Hard Energy Festival :/

Begrijp me niet verkeerd, ik wil ook hartstikke graag dat HEE gewoon kan organiseren in Zwolle wat het wil, maar als je met een betere line-up nog niet eens dat festival uit Emmen kan verslaan, is er iets niet goed. Aan de prijs heeft het niet gelegen, de line-up ook niet en aan de organisatie al helemaal niet, maar of de animo nou zo groot is als men doet beweren, dat weet ik nog niet.
Ach ja balen, maar goed je kan ook blij zijn dat HEE veel actie onderneemt rondom 'partyminded' Zwolle, helaas dat de gemeente (zoals normaal) moeilijk doet.

High Energy Events :respect:
 
en daarom gezellig bevrijdingsdag vieren in Wageningen... b) de stad der bevrijding b) :bounce:
 
Uitspraak van Chukkels op dinsdag 3 mei 2011 om 00:21:
Nou, dat was te zien bij Hard Energy Festival

Misschien een kwestie van de verkeerde datum.
Uitspraak van inactief op maandag 2 mei 2011 om 16:20:
de gemeente heeft liever dat de binnenstad wordt lastig gevallen met gecomputeriseerde kattengejank dan het o zo vrolijke hardstyle van tegenwoordig.

mee eens laat ons lkkr stampe en denk aan vrijheid:P:D
hier moet ik werken !!!
Uitspraak van inactief op maandag 2 mei 2011 om 16:20:
In ieder geval wel top dat High Energy Events er alles aan doet om toch nog een evenement te laten plaats vinden.

:respect: idd.

Maarja, heb toch gekozen om te gaan werken.. 8)
Uitspraak van HIGH ENERGY EVENTS op maandag 2 mei 2011 om 16:46:
Alleen kan dit niet meer in de binnenstad omdat de locatie te klein is geworden voor Liberator outdoor, het animo is zo groot dat we echt naar een grotere locatie moeten.

Kunnen jullie volgend jaar niet achter het hoofdpodium, nu de dance area daar weggehaald is?
Uitspraak van Guytje op woensdag 4 mei 2011 om 15:40:
Kunnen jullie volgend jaar niet achter het hoofdpodium, nu de dance area daar weggehaald is?

mag toch niet van de gemeente