Partyflock

Soenda Festival: nog een maand te gaan

 

Soenda Festival: nog een maand te gaan

gepubliceerd door , op
De hippies van de jaren '60 en begin jaren '70 zijn terug! Alleen dit keer in een andere vorm. De wijde broeken zijn ingeruild voor de smalle skinny jeans, de lange haren zijn vervangen door kinky korte kapsels, maar de grootste verandering is nog wel die van muziekstroming. Ging iedereen eerst helemaal los op de klanken van John Lennon en Jimi Hendrix. Nu zijn het de stromingen techno en techhouse die de nieuwe hippies meenemen op een muzikale trip. Maar wat is er dan hetzelfde gebleven? Het love, peace en freedom principe leeft meer dan ooit te voren. De nieuwe hippies willen niks liever dan in de zomer festivals afgaan en heerlijk met zijn alle dansen op fijne beats en nieuwe menen leren kennen. Just one big happy family!

Met nog iets minder dan een maand te gaan geeft Soenda Festival de nieuwe hippies een thuis. Dit thuis wordt voorzien van grootse techno-artiesten waarbij je niet stil kan blijven staan, creatieve spinsels die je hersenen op hol doen laten slaan en chill area's waar je nooit meer weg wilt.

Het Circus
Net zoals de laatste indooreditie zal Camping Comfort zone ook deze keer aanwezig zijn. Dit keer zullen ze een waar Circus opbouwen. Laat je hier vermaken, in de watten leggen en je alter ego naar buiten treden. Er zijn allerlei activiteiten om er voor te zorgen dat je je helemaal thuis voelt. Tipje van de sluier: een echte circusvoorstelling waar jij de ster bent.

Sober Industries
In 2009 kwamen de twee creatieve geesten Basto en Tim samen in Rotterdam en was het multidisciplinair kunstcollectief Sober geboren. Sober is gespecialiseerd in het visualiseren van de meest uitlopende concepten en ideeën. Geen idee is te gek en zij maken het! Op Soenda Festival zal het collectief een huge ass kunstwerk maken. Wat het wordt houdt de organisatie nog even geheim.

Saar
Dan is daarnog Saar. In de tijd van de digitale revolutie waar velen alleen nog bezig zijn met hun Blackberry, laptop of Ipad maakt Saar alles weer helemaal analoog. Al is het maar voor even. Zo kan je op Soenda Festival onder andere genieten van het Analoge Facebook!

Naast deze zijn er nog vele anderen die hun creatieve talent zullen vertonen op het festival. De volledige lijst van creatievelingen zal binnenkort terug te vinden zijn op www.soenda.com.

Tickets winnen
Iedere week maak je kans op tickets en items uit de Square Streetwear store. Speel de Soenda loves Square game en haal die tickets binnen. Iedere week maak je kans op 2 tickets en een item uit de Square store. Denk aan een paar Vans, een shirt of korting op je eerste de beste aankoop.

Het zonnetje straalt. Nog iets meer dan een maand en dan is het weer Soenda-time!

Kaartverkoop
Nu de zon weer schijnt en iedereen naar buiten trekt heeft iedereen er veel zin in. Dit is goed terug te zien in de kaartverkoop. De kaarten gaan namelijk als warme broodjes over de toonbank! Bestel je kaartje dus snel hier.

14 opmerkingen

Echt veel zin in dit festival, op één van de mooiste plekken van Utrecht, makkelijk te bereiken:yes: Laat het snel de 28ste zijn:bounce:
Ik heb nu al zo verdomde veel zin in dit feestje! Hopelijk is het weer dan net als de afgelopen week!
Oooh dit word echt geweldig :D ik ga me daar als neo-hippie helemaal fijn voelen
dit wordt echt één van de leukste van het seizoen!
Beste feestje van afgelopen jaar!
ZINNIN!!!
Ben benieuwd!
Fuck yeah! Nog maar 4 weekjes wachten. Ik kan niet wachten op de timetable :)
Got tha tickets!!!
Can't wait
Uitspraak van !:bounce:! op maandag 25 april 2011 om 06:47:
op één van de mooiste plekken van Utrecht

Een weiland? :)