Partyflock

Oproep aan alle prinsen en prinsessen

Oproep aan alle prinsen en prinsessen

gepubliceerd door , op
8Bahn Night & Day Festival (flyer)
Feest8Bahn Night & Day Festival · Free Queensnight Special
Organisatie8Bahn Site
LocatieMusispark
Datumvrijdag 29 april 2011
StadArnhem
Feest8Bahn Night & Day Festival · Queensnight Special
Organisatie8Bahn Site
LocatieLuxor Live Site
Datumvrijdag 29 april 2011
StadArnhem
Feest8Bahn Night & Day Festival · Free Queensday Special
Organisatie8Bahn Site
LocatieMusispark
Datumzaterdag 30 april 2011
StadArnhem
FeestNew Dutch School loves 8Bahn Official q-day after
OrganisatieNew Dutch School Site
8Bahn Site
LocatieWillemEen Site
Datumzaterdag 30 april 2011
StadArnhem
Oproep aan alle Prinsen & Prinsessen!

De dagen kunnen geteld worden; Koninginnedag 2011 komt steeds scherper op het vizier. Voor een ieder die Arnhem een bezoek brengt heeft 8Bahn een fantastische oproep in dit laatste nieuwsbericht voor wat betreft het 8Bahn Night & Day Festival, welke op 29 & 30 april Koninginnedag Arnhem wederom op de kaart zet.

Kasteel 8Bahn
Tijdens het twee dagen durende 8Bahn Night & Day Festival wordt het Musispark omgetoverd tot een Koninklijk verblijf. Geheel in thema staat daar Kasteel 8Bahn op je te wachten. Om het thema, welke kan worden omgeschreven als het 8Bahn Bal, te ondersteunen roept 8Bahn je op om je verkleedkist open te trekken. Ruil het oranje eenmalig in voor een prinses, prins, koning, koningin, ridder of jonkvrouw outfit. Zelfs als monnik of beul ben je welkom op het house en techno spektakel! De mooiste outfits worden beloond met een heus 8Bahn pretpakket; t-shirts, stickers buttons en vrijkaarten! Schroom niet, want Kasteel 8Bahn heet iedereen welkom!

Indeling 8Bahn Night & Day Festival
Mocht het je ontschoten zijn: 8Bahn viert haar festival wederom op twee plekken. Zowel 29 als 30 april is het Musispark het domein van 8Bahn. Beide dagen zijn gratis toegankelijk en bieden een brede programmering van hoog niveau. Het festival wordt ingeluid middels een samenwerking met het Cassette Collectief. De heren nemen uit Manchester de Engelse Be mee, uit eigen stal komt Simon Weiss. Simon Weiss was onlangs te gast in de 8Bahn Radioshow. 8Bahn vult de avond zelf aan met ONNO en Einzel.

Het geheel krijgt een vervolg in de thuisbasis van 8Bahn; Luxor live. Ditmaal staat techno en dubstep centraal op de Queensnight Special. De grote zaal wordt geopend door de Portugees Calapez, wie óók te gast was in de 8Bahn Radioshow, dit afgelopen donderdag. Vanuit Japan wordt Takaaki Itoh ingevlogen, Noorwegen levert Cave uit. Beide heren worden gerekend tot de gevestigde techno producers, draaien al meer dan een decennia mee en presenteren op de Queensnight een liveset. Invite mag de brug tussen beide heren slaan, iets wat de geprezen Utrechtenaar middels een bizarre setup van digitale gadgets zonder twijfel kan! In de bovenzaal een Give It Dub special met BeeVee & MC Brown Sugar, gevolgd door een familiare set van gebroeders De Rooij: Bert de Rooij & Rik de Rooij! Let op: de Queensnight Specials verkopen altijd uit, koop je ticket dus in de voorverkoop.

Slechts een zonsopgang later wordt Kasteel 8Bahn heropend voor een 12 uur durend bal. Naast het grote kasteel plaatst 8Bahn een riddertent welke fungeert als tweede stage! De tweede stage wordt geheel ingevuld door het Nijmeegse collectief ESHU. ESHU bestaat uit Roger Gerressen, Ivano Tetelepta, Daan Anders en Jocelyn Abell. Het collectief neemt speciaal voor Koninginnedag bevriende dj's en producers mee! Overigens gaat de riddertent pas om 16:00 open, want ESHU opent daarvoor op de 8Bahn mainstage! ESHU zet dus de verdubbelaar in! Verder vind je op de mainstage de live improvisatie house band Dzônk, de wereldberoemde act Simian Mobile Disco, welke overigens inzet op een brede techno set, 'Energy Flash' legende Joey Beltram en vanuit eigen stal: Armin Pillen & Patski ditmaal in een livejasje door de collobratie met 303F. Ook Lé-fì heeft niet stilgezeten; hij zoekt de samenwerkig op met Daan Kemperman!

En dan?
Mocht je nog steeds op je voeten staan; de heren van het NDS collectief, ofwel New Dutch School, bieden samen met 8Bahn plek aan een ieder wie gecharmeerd is van een verfijnde after. In WillemEen kun je vanaf 00.00 terecht voor de enige officiële after met muzikale inbreng van after koning Dimzen, de 8Bahn All Stars en het NDS Collectief. Tickets zijn o.a. te koop het 8Bahn Night & Day Festival (in de 8Bahn winkel) voor slechts 7 euro! De after biedt slechts plek voor 250 bezoekers; je bent gewaarschuwd!

Wat wel en wat niet?
Het 8Bahn Night & Day Festival wordt geheel gedragen door inkomsten uit de horeca. De geweldige programmering komt alleen tot stand wanneer jij 8Bahn een warm hart toedraagt door een koud biertje te nuttigen! Eigen drank meenemen doet 8Bahn geen plezier en glas meenemen is vanuit veiligheidsoverwegingen streng verboden, evenals harddrugs.

8Bahn kijkt uit naar de derde editie van het 8Bahn Night & Day Festival. Tot op Kasteel 8Bahn!