Partyflock
 
­ Nederland

Default presents: Invite birthday bash

gepubliceerd door , op
Default
7 maart 2011
FeestDefault · Invite birthday bash
Datumzaterdag 14 mei 2011
LocatieDock 154
De uitnodigingen zijn verstuurd, de taart is besteld, de ballonnen zijn binnen en de slingers uitgezocht, want op 14 Mei aanstaande vindt misschien wel het aller-leukste verjaardagsfeestje van 2011 plaats in de Dock 154 in Utrecht; de officiële Super Sweet Birthday Bash van Utrechts eigen techno-icoon Invite.

Begin mei wordt hij dertig en die uitzonderlijke gebeurtenis vraagt om een passend verjaardagsfeestje. Een avond in het teken van Invite, maar ook van techno in Utrecht in het algemeen, omdat we het met z'n alleen eens kunnen zijn dat als je techno en Utrecht in een adem noemt Invite daar onomstotelijk bij hoort. Muzikaal gezien staat de avond als een huis. Uiteraard zal Invite zelf laten horen waarom hij al ruim 15 jaar meedraait in de top van de Nederlandse technoscene, maar daarnaast heeft Default, als speciale verassing voor de jarige, techno-legende Steve Rachmad gevraagd de Dock aan te doen voor een exclusieve back-to-back set met de jarige. Een echte primeur dus; eentje die garant staat voor een gecombineerde veertig jaar aan techno-ervaring en eigenlijk alleen maar een unieke knalset kan gaan opleveren die nog lang in het geheugen zal blijven hangen. Goede vrienden Tim Wolff en Mykaz zijn eveneens aanwezig om de heerlijke line-up voor deze verjaardag compleet te maken. Het gaat ongetwijfeld heel hard los dus.

Default nodigt jullie van harte uit om samen met vrienden en familie deze avond tot een geweldige verjaardagsparty te maken en bovendien te laten merken dat Utrecht trots is op haar Invite. Een "verjaardagsboek" is aanwezig waarin alle aanwezigen een boodschap kunnen achterlaten zodat onze held op zijn oude dag nog eens weemoedig terug kan denken aan 14 mei 2011. Wegens grote belangstelling van familie en vrienden zijn er maar beperkte kaarten beschikbaar in de voorverkoop. Default raadt iedereen die er de 14e zeker bij wil zijn dus ook aan niet te lang te wachten met het aanschaffen van een kaartje. Op is helaas ook echt op.

De voorverkoop start aanstaande vrijdag 15 april om 20:00 uur via Paylogic en de vestigingen van Primera. Kaarten kosten €9 in de voorverkoop. De link voor paylogic is als volgt: https://v1.paylogic.nl/frontoffice/?command=paymentMenu&merchantModuleID=48767

Als ultieme opwarming en tevens muzikale appetizer voor zijn verjaardag heeft Invite een speciale Birthday Podcast van bijna 1,5 uur in elkaar gedraaid die via de Soundcloud van Southern Forest te beluisteren of downloaden is. Checken dus, want het is 90 minuten lang hele fijne voorpret. (soundcloud.com/southernforest)

Tot de 14e.

1 opmerking