Partyflock
 
­

StudentBeats

gepubliceerd door , op
flyer StudentBeats
FeestStudentBeats · Welcome to the Jungle
Datumdonderdag 12 mei 2011
LocatieHuize Maas Site
WinactieStudentBeats actie, gesloten
Op donderdag 12 mei 2011 organiseert New Star Events voor de tweede keer in Huize Maas het succesvolle studenten dance event StudentBeats. De vorige editie leverde een uitverkochte Huize Maas op waarbij een kleine 1.000 bezoekers genoten van de beats van o.a. Michel de Hey. De verwachtingen zijn opnieuw hoog gespannen. Zie voor een sfeerimpressie van de vorige StudentBeats onderstaande aftermovie:Welcome to the Jungle
Het thema voor deze editie luidt 'Welcome to the Jungle'. Een belangrijk deel van het decor van het feest wordt zoals altijd gevormd door de bezoekers. Bij StudentBeats is er zelfs een hoofdrol weggelegd voor hen. Decor, visuals en licht zorgen voor een hemels sfeertje, maar zonder jullie, de bezoekers, voelt het niet compleet. Bij deze dus de oproep om gepast gekleed (wear jungle green) te gaan, dan wel om verkleed (Tarzan or Jane) te komen. Maar ook degene die daar minder trek in heeft, is erg welkom. Niets moet alles mag.

Line-up
Ook dit keer is de line-up een mix van bekende DJ's en opkomend talent, dat het geheel heeft geleid tot een beestachtig goede line-up blijkt wel uit de onderstaande opsomming van namen die de Jungle van passende techno- en minimalbeats zullen voorzien:

Gregor Tresher (Welcome to the Future) (Break New Soil Recordings)
Jorn (BeatsBall) (DAG)
Zoran Pillay (KopjeK)
Paul David Heckhausen (Winnaar De CAST DJ Contest 2011)
En het illustere duo UlsT & Dither sluiten op knallende wijze de avond af.
Hosted by MC Bom
Visuals by Beun & Haas Visuals

Kaartverkoop
De voorverkoop voor dit unieke event is inmiddels begonnen. Kaarten zijn in de voorverkoop EUR 11,50 en online verkrijgbaar via www.studentbeats.nl/Tickets. Fysieke kaarten zijn te koop bij de volgende platenzaken:

Plato (Oude Ebbingestraat 41-43, Groningen); en
Free Record Shop (overal in Nederland en België).

Aan de deur zullen kaarten EUR 14,00 zijn.

Meer dan alleen maar een feest
Ten slotte wil StudentBeats een positieve booschap de wereld in sturen. Per verkocht ticket zal de organisatie een substantieel bedrag afdragen aan de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF (www.uaf.nl). Meer weten? Check: www.studentbeats.nl

1 opmerking