Partyflock
 
­ Nederland

Rotzooii Queensday Outdoor
Gratis

gepubliceerd door , op
Rotzooii Queensday Outdoor
2 maart 2011
FeestRotzooii Outdoor · Queensday Madness
Datumzaterdag 30 april 2011
LocatieWestergasterrein Site
FeestBla Bla · Queensday Special invites Mauro Picotto
Datumzaterdag 30 april 2011
WinactieBla Bla actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
De alom bekende Rotzooii queensnight is inmiddels al vijf weken rotsvast uitverkocht. Maar voor iedereen die deze avond helaas niet kan bijwonen is er een kneitergoed alternatief voor overdag: de allereerste editie van Rotzooii outdoor.

De voorbereidingen zijn zo goed als rond en het ziet er naar uit dat we een knotsgekke dag tegemoet gaan. En weer of geen weer, want mocht het niet meezitten dan is er genoeg ruimte binnen in de Transformatorhal. Het begint om 12:00 en eindigt om 20:00 en binnen dit tijdsbestek hebben ze het volgende voor jullie gepland: een dikke buitenstage, dik geluid, voldoende wc's dus vrouwen hoeven niet de bosjes in, voldoende barren om je helemaal te buiten te doen aan alcoholische versnaperingen. En voor de vreetzakken onder ons: ja er is ook eten te verkrijgen! Deze info is uiteraard niet genoeg om jullie allen op de been te krijgen...maar de volgende line-up wel:



En dit alles is gratis en voor niets...dus je weet waar je heen wilt op Koninginnedag!

Bla Bla Studio80
Maar voor iedereen die er om 20:00 nog geen genoeg van heeft gekregen: het gaat lekker door met Bla Bla queensday in Studio 80 met een line-up die eveneens niet te versmaden is. Het begint extra vroeg om 21:00 en presenteren jullie de volgende artiesten:



Wil je hierbij zijn koop je kaartje op tijd, er zijn maar 100 kaarten in de vvk. De rest word aan de deur verkocht! Dus zorg dat je om 21.00 aan de deur staat. www.blablarec.com/tickets

10 opmerkingen

Met zo'n line up wordt het vast gezellig (druk)!
Werkzaam bij Dastego
Artiest Dastego
Top line up en lekker stukje buiten het centrum (dagjesmensen)!
 
Mauro Picotto :respect:
nice
Hopelijk dit toch komen checken!! Mathias Kaden & Karotte :flower:
helemaal top!
als regent kunnen we naar binnen