Partyflock
 
­ Nederland

Bassleader
Capital of the harder styles

gepubliceerd door , op
Bassleader
7 februari 2011
FeestBassleader · Capital of the Harder Styles
Datumzaterdag 14 mei 2011
LocatieFlanders Expo Site
Op 14 mei presenteren Art of Dance en Bass Events het grootste indoor harder styles event van België. Liefhebbers van hardstyle, tekstyles, hardcore en classics kunnen hun borst nat maken voor de zesde editie van Bassleader in het Flanders Expo van Gent. De organisatoren presenteren de trailer voor het evenement en vertellen meer over de ontwikkelingen rond Bassleader – Capital of the harder styles.



Anthems
Voor Bassleader zijn dit keer niet één, maar meerdere anthems geproduceerd. Scantraxx-held Scope DJ is verantwoordelijk voor het hardstyle anthem van Bassleader. Een preview van 'Into the Capital' is hier te beluisteren.

Daarnaast is Outblast de studio ingedoken met MC Tha Watcher en MC Chucky voor het eerste hardcore anthem van Bassleader. Voor meer informatie over deze track moet je zeker de Facebook van Outblast in de gaten te houden..

Voor de volledige line-up en meer informatie over Bassleader, kun je terecht op www.bassleader.be. Tickets voor Bassleader zijn à € 39,50 excl. fee verkrijgbaar via www.bassleader.be of in een van de Free Record Shop outlets.

Voor updates rond het evenement, check de social media van Art of Dance en Bass Events.

11 opmerkingen

Is kijken of ik er dit jaar weer heen kan :D
Knallen geblazen!
Uitspraak van Nappo op donderdag 14 april 2011 om 16:11:
Knallen geblazen!

mop mop gas erop
 
Lekker hoor (Y)
 
Ziet er goed uit. 1 klein puntje van kritiek: als je je festival 'the capital of harder styles' noemt, is het misschien een idee om ALLE gangbare hardere stijlen erbij te pakken, dus ook hard trance en hard dance. Gewoon om het plaatje helemaal compleet te krijgen ;)
Uitspraak van permanent verbannen op zaterdag 16 april 2011 om 17:36:
Ziet er goed uit. 1 klein puntje van kritiek: als je je festival 'the capital of harder styles' noemt, is het misschien een idee om ALLE gangbare hardere stijlen erbij te pakken, dus ook hard trance en hard dance. Gewoon om het plaatje helemaal compleet te krijgen

Vroeger had je een hardtechno area :) Maar tekstyle/hardstyle/hardcore verkopen beter dus hebben ze in die vierde area nog meer van dezelfde meuk geprogrammeerd :')