Partyflock
 
­ Nederland
Element Limburg is niet algemeen zichtbaar!
Element Noord-Brabant is niet algemeen zichtbaar!

Harder dan je hebben kan

gepubliceerd door , op
Zaterdag 23 april 2011 zal het Hardcore concept Harder dan je hebben kan (HDJHK) plaatsvinden in zalencentrum D'n D'n Binger te Meijel, gelegen in Limburg op de grens met Noord-Brabant. Het is de opvolger van de editie die een jaar geleden voor het eerst op deze locatie plaatsvond en tevens voor de organisatie Global House Movement (GHM) de opstap betekende naar een hoger niveau.

Het concept werd gelanceerd op 02-02-2007 in D'n Dokter te Meijel (link). Het daaropvolgende jaar werd op 12-04-2008 een uitstapje gemaakt naar De Luifel te Stramproy (link). Vervolgens was er enige voorbereiding nodig om toe te werken naar de eerste grote(re) editie. Deze zag het levenslicht op 20-03-2010 in D'n D'n Binger te Meijel (link). Nu, weer een jaar later, is het de bedoeling om ook buiten de eigen regio naam te maken. Uitgroeien van een klein concept met lokale deejays tot een groter concept met internationaal bekende artiesten was de doelstelling die met het huidige affiche absoluut wordt bereikt.

De organisatie achter dit evenement is een stichting met als doel iets te kunnen betekenen voor de jongeren in de betreffende regio. Organisaties komen en gaan maar jongeren, met een brede muzieksmaak, zullen er altijd blijven. Daarom richt GHM zich niet alleen op Hardcore. Ook House en diverse andere genres worden in de spotlights gezet. Denk bijvoorbeeld aan het Drum & Bass / Dubstep feest genaamd Dublicious. Een bekende uitspraak luidt dan ook: verandering van spijs doet eten. En ook al rijden er in deze regio genoeg tractors rond, de uitspraak 'wat de boer niet kent dat vreet hij niet' geldt over het algemeen niet voor deze doelgroep die graag openstaat voor variatie. Iets wat ook weer terug te vinden is in het aanbod van muziekstijlen op 23-04-2011.

De line-up mag gerust indrukwekkend worden genoemd. Zeker voor regionale begrippen. Maar wil men een concept op de kaart zetten dan is dat ook nodig. De organisatie laat met deze investering zien, alles uit de kast te willen halen zodat de bezoekers niets te kort zullen komen. Area 1 wordt naast het mainstream gedeelte vooral gevormd door artiesten die garant staan voor een duistere en harde sound. De keuze viel dan ook al snel op enkele Italiaanse geweldenaren aangevuld met toppers van eigen bodem. De time-table zal laten zien dat er wordt opgebouwd naar een climax met platgezegd: raggende afsluiters!

Daar waar area 1 zich nog enigszins richt op een breed publiek zullen in area 2 vooral de fans van de extremere stijlen aan hun trekken komen onder het motto: geen vlaai, maar lawaai. Deze area wordt gevuld met talenten uit het hele land en een headliner. De slagroom op de taart is echter het optreden van de afsluiter. Dan zal namelijk antwoord worden gegeven op de vraag: hoeveel 'noise' kan een menselijk oor nu eigenlijk verdragen? Is het misschien toch harder dan je hebben kan?

Area 1 - Harder
20:15-21:15 Nitrogenetics
21:15-22:15 Re-Style vs AniMe Italië
22:15-23:15 Noize Suppressor (dj) Italië
23:15-00:15 Infamity & The Hardcreator
00:15-01:15 Amnesys Italië & Nosferatu
01:15-01:45 Ophidian (live)
01:45-02:45 Partyraiser
02:45-03:45 Mad Dog Italië & Unexist Italië
Hosted by mc Da Hustla

Area 2 - Hard & Hardst
21:00-22:00 Boiling Energy (Hardtechno / Schranz)
22:00-23:00 Tweaker & Unicorn (Darkcore 2000-2006)
23:00-00:00 Scott Marten Nieuw-Zeeland (Darkcore 2006-2010)
00:00-01:00 Droned (Frenchcore)
01:00-02:00 Tieum Frankrijk (Frenchcore)
02:00-02:50 Artek & Endonyx (Herrie)
02:50-03:45 Angernoizer (Terror / Speedcore)
Hosted by PFSquad MC

Voor deze editie is er een anthem in elkaar geknutseld door Infamity & The Hardcreator feat. Da Hustla. Deze track is tevens de eerste release van Manifest Records, dat onlangs is gestart met als streven om nieuwe talenten een kans te geven eigen muziek uit te brengen. Van het anthem verschijnen ook nog eens 2 remixen. De ene is gemaakt door Boiling Energy (Hardtechno) en de andere door niemand minder dan de Franse held Tieum. Vooral de laatste is een monsterlijke remix geworden.

Om de eerste release van Manifest Records te vieren zijn er 2 leuke acties bedacht. De eerste actie is: volg nu Manifest Records op Twitter , Facebook of Myspace en ontvang de eerste release geheel gratis.

Het evenement vindt plaats in het paasweekend. Wie weet is dit voor de vrouwelijke categorie een extra stimulans om zich als bunny te verkleden? De mannelijke bijdrage zorgt immers al voor de eitjes (…). Met of zonder mooie strik. Daarnaast mag het oog ook gerust eens op een originele manier worden verwend in de zin van sfeerbevordering.

De deuren zullen om 20:15 opengaan en openblijven tot minimaal 03:45. Alleen area 2 gaat iets later open, namelijk om 21:00. Beide areas zullen worden voorzien van een grote hoeveelheid licht en geluid. Daarnaast is er een eetstand aanwezig, zodat verhongeren geen optie is, en een stand van 100% Hardcore waar kleding kan worden gekocht. Tickets kosten in de voorverkoop € 18,50 en zijn verkrijgbaar via Easyticket. Voor de late beslissers is er deurverkoop voor een prijs van € 25,00. Check voor meer info www.harderdanjehebbenkan.nl. Hier vind je o.a. nog een beschrijving naar de locatie, algemene voorwaarden en uitgebreidere info m.b.t. de kaartverkoop.

Zijn jullie klaar om te stampen en te beuken?
Dames en heren, laat jezelf gaaaaaaaan!

18 opmerkingen

Lekkere line-up voor (max) 25 euro! :D
02:00-02:50 Artek & Endonyx (Herrie)

Haha niet een hokje douwen, gewoon: herrie :lol:
pff dit is wel fijn ..
:O Amnesys & Nosferatu
laatste aanpassing
"Wie weet is dit voor de vrouwelijke categorie een extra stimulans om zich als bunny te verkleden? De mannelijke bijdrage zorgt immers al voor de eitjes (…)"

mooi gezegd hehe..
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
daar is die dan B)
 
Artiest Da Hustla
Dikke lokatie, vette line-up en altijd een goede sfeer daar!
hoeveel 'noise' kan een menselijk oor nu eigenlijk verdragen?

Veeeeeeeeeel meer dan Angernoizer :lol:.
Haha, daarmee begint het pas net!
laatste aanpassing
 
02:00-02:50 Artek & Endonyx (Herrie) B)
Uitspraak van Marcus Decks op zaterdag 9 april 2011 om 12:07:
Haha niet een hokje douwen, gewoon: herrie

haha toen nog geen eens opgevallen :lol:
geniaal XD
Line-up ziet er goed uit(Y)
waarom staat er achter tieum ''frenchcore''?
zker word dat een vet feestje
 
Zin aaaaaaaaan:P:jaja:
Knallen :jaja: