Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe namen toegevoegd aan line-up Balaton Sound

gepubliceerd door , op
Het programma van Balaton Sound wordt beter en beter. Na een zeer sterk eerste dozijn namen, komt de organisatie nu met opnieuw zeer grote namen. Wat te denken van Snoop Dogg, David Guetta en Mika?!

Van 7 tot en met 10 juli staat het Hongaarse plaatsje Zamárdi in het teken van het Balaton Sound festival. Aan de oever van het Balatonmeer is het vier dagen lang non-stop feest. Overdag is het heerlijk zonnen met loungemuziek op de achtergrond, 's avonds zijn er concerten in verschillende stijlen en 's nachts maken de DJs er een groot feest van.

Voor de vijfde editie van dit festival heeft de organisatie opnieuw een topaffiche neergezet. Bij de meest recente toevoegingen zit één van de grootste hiphop persoonlijkheden ooit, Snoop Dogg, terwijl ook collega hiphopper Big Boi (één van de twee frontmannen van Outkast) het evenement aandoet. Op de Main Stage verschijnt verder Mika, die met zijn catchy pop zeer goed bij de relaxte sfeer van het festival past. Voor die relaxte sfeer zorgt ook The ASteroids Galaxy Tour. En dan is er nog de toevoeging van één van de meest succesvolle DJs aller tijden, David Guetta, die al voor de vierde keer naar dit festival komt.

Waar eerder al bekend was dat Axwell naar Balaton Sound zal komen, is nu ook Sebastian Ingrosso, een andere DJ van de Swedish House Maffia, aan de line-up toegevoegd. Dit geldt ook voor Fedde le Grand, Mark Knight, Josh Wink en Seth Troxler. Andere acts op de Main Stage zijn Hercules & Love Affair en voormalig Kraftwerk-lid Karl Bartos, die zijn nieuwe album komt presenteren. Liefhebbers van dubstep zullen ongetwijfeld blij zijn met de komst van Rusko, terwijl fans van electro en hiphop dat zullen zijn met de komst van DJ Krush. Ook Theo Keating's nieuwste electro-grindcore project Fake Blood zal aanwezig zijn aan de oevers van het Balatonmeer en er zal ook een live-optreden zijn van Simian Mobile Disco. On top of that komen ook Jeff Mills, Len Faki, Paul Ritch, Bill Patrick, Guy J, Marc Antona, Mendo en onze Belgische buurman Aeroplane op het festival.

Al eerder was bekendgemaakt dat Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto, John Digweed, Luciano, Magnetic Man, Portishead, Ricardo Villalobos, The Orb, Thievery Corporation, Tiësto en Underworld naar Balaton Sound komen. Al bij al dus een fantastische combinatie van 's werelds beste DJs met een flink aantal andere acts uit verschillende muziekstijlen. Zo'n line-up vind je bijna nergens!

Balaton Sound is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een van de best gewaardeerde zomerfestivals van Europa. Dankzij de fantastische sfeer, temperaturen van boven de 30 graden en het water van het Balatonmeer werd het festival meteen een hit in binnen- en buitenland. Inmiddels is het uitgegroeid tot het belangrijkste toeristische evenement in de regio. Gezien de altijd sterke line-up en de pittoreske locatie is het niet raar dat steeds meer Nederlanders het festival weten te vinden.

Early Bird tickets voor Balaton Sound kosten €111 en zijn verkrijgbaar tot en met 30 april. Kamperen kan op het kampeerterrein naast het festivalterrein. Een Camping Admission kost slechts €6 voor de duur van het gehele festival. Tickets zijn te verkrijgen op www.balatonsound.nl

11 opmerkingen

 
Kijk hier zo naar uit!!! Alles klopt aan dit festival! (L) Keihard feesten als Hongaren :honger:
haha Aaaltje! zit er stevig aan te denken om mee te gaan met jou! :D
 
Haha ik kan 1 ding zeggen: je weet dat ik kritisch ben wat betreft feesten en het feit dat ik voor een 3de keer op rij naar dit festival wil, zegt al genoeg :P De plek alleen al is magisch (L) En 4 dagen lang non-stop feesten is ronduit bruut :kwijl:
Wil je foto's/ filmpjes zien voor een impressie? ;)
Ik laat me graag vergezellen door een goede feestgeest :D
laatste aanpassing
Ben alleen niet zo blij met Snoop Dogg, Mika en WEER Guetta.
 
Uitspraak van R.on op dinsdag 5 april 2011 om 20:14:
Ben alleen niet zo blij met Snoop Dogg, Mika en WEER Guetta.

Is jouw profielfoto gemaakt op Balaton? Radio 1 stage, naast de grote tent? ;)
Wat een line-up :D
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 5 april 2011 om 20:17:
Radio 1 stage

Bingo! 538 Gekheid daar ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 5 april 2011 om 14:47:
Haha ik kan 1 ding zeggen: je weet dat ik kritisch ben wat betreft feesten en het feit dat ik voor een 3de keer op rij naar dit festival wil, zegt al genoeg De plek alleen al is magisch En 4 dagen lang non-stop feesten is ronduit bruut
Wil je foto's/ filmpjes zien voor een impressie?

ja ik snap ik snap, ik twijfel tussen lowlands, exit, balaton, solar en en en en jaaa ik wil ze allemaal alleen heb weinig geld dit jaar :(
wat moet ik nu wat moet ik nu
Wat een namen!
Moeilijk veel zin in, zet de wodka maar vast koud daar
Uitspraak van R.on op dinsdag 5 april 2011 om 20:14:
Ben alleen niet zo blij met Snoop Dogg, Mika en WEER Guetta.

denk dat guetta er alleen staat omdat door hem de zaterdag vorig jaar uitverkocht was.. rest van de dagen waren volgens mij bij lange na niet uitverkocht..

rare hongaren die alleen voor Guetta 2 dagen onze rust kwamen verstoren op de camping :S