Partyflock
 
­

Fantasy Island 2011 · Vanuit heel Nederland met de bus naar Enschede

gepubliceerd door , op
De eerste weken zitten erop, sinds de presentatie van Fantasy Island en haar nieuwe locatie op Recreatiepark Het Het Rutbeek. Duizenden bezoekers zullen afreizen naar Enschede, om daar een dag lang de beste artiesten uit binnen en buitenland te zien optreden. Wat betreft dat reizen heeft de organisatie goed nieuws te melden want, het is vanaf nu mogelijk vanuit het hele land gebruik te maken van de diensten van Event Travel.

Busvervoer
Event Travel is sinds 1995 toonaangevend in busreizen naar evenementen en zo dus ook naar Fantasy Island. Ga voor je combiticket of je busticket naar www.eventtravel.nl en reserveer zo snel mogelijk plaatsen naar het hardste festival van Oost-Nederland.

Voorverkoop
De vroege vogel tickets voor Fantasy Island vlogen letterlijk de deur uit. Binnen afzienbare tijd waren de eerste tweeduizend tickets verkocht en inmiddels zijn ook de iets minder vroege vogel tickets allemaal van eigenaar gewisseld. De reguliere verkoop is gestart en dat betekend dat het de hoogste tijd is om je ticket aan te schaffen, zodat je gegarandeerd onderdeel bent van de Fantasy Island family op zaterdag 18 juni en het aftellen ook voor jou dus werkelijk kan beginnen. Koop je ticket via www.fantasyislandfestival.com

Combitickets en Freshtival
Niet alleen de kaarten voor Fantasy Island gaan hard, ook de kaartverkoop van Freshtival overtreft alle verwachtingen. Dit festival, dat zich richt op alle stromingen binnen de dancemuziek, vind het weekend voor Fantasy Island plaats, te weten zondag 12 juni, beter bekend als eerste Pinksterdag. Voor de echte diehard bezoekers die beide festivals willen bezoeken, is een zeer aantrekkelijk combiticket verkrijgbaar die ervoor zorgt dat je de eerste 12,50 euro makkelijk bespaard. Voor kaarten voor Freshtival en/of combitickets voor beide festivals ga je naar www.freshtival.nl of de website van Fantasy Island.

Line up
Om nog maar eens een voorstelling te kunnen maken van wat er zich op 18 juni zal gaan afspelen bij deze nogmaals de volledige line-up van Fantasy Island 2011.


Superbash
Om alvast in de stemming te komen vindt er halverwege mei nog een knallende editie plaats van Superbash. Dit indoor concept dat sinds de eerste editie van Freshtival hier een eigen area host staat bekend om slechts één ding en dat is keihard knallen met de beste artiesten. Op zaterdag 14 mei vind de eerstvolgende editie plaats, met aan het roer Frontliner (live) en Ran-D vs Adaro. Een betere opwarmer is er niet te vinden, tickets koop je op www.atak.nl

22 opmerkingen

Dik hoor! Back 2 the future!
 
Uitspraak van BadTrip op dinsdag 29 maart 2011 om 11:01:
Dik hoor! Back 2 the future!

en hoe :D
zin in!!!
Eerst Fantasy die week erop Defqon!:D
zin in!!
helemaal met die zonnestralen van de laatste paar dagen!!
:cheer:
Het komt steeds dichter bij:O :cheer:
VecinoNL
Werkzaam bij V.C.N.
Kam niet wachten op de dag van Fantasy Island, maar eerst Freshtival de week ervoor ff op zijn kop zetten..­
Twee dikke fessa's in 1 week , heeeeeeeerlijk gewoon..­
laatste aanpassing
Ben benieuwd ­
laatste aanpassing
Uitspraak van SYCORE op woensdag 30 maart 2011 om 07:54:
We gaan weer knallen!!! Vorige jaar was vet

Dikke lasers hadden ze in ieder geval!
Uitspraak van BadTrip op woensdag 30 maart 2011 om 13:38:
Dikke lasers hadden ze in ieder geval!

Moet je dit jaar eens zien;)
Uitspraak van BadTrip op dinsdag 29 maart 2011 om 11:01:
Dik hoor! Back 2 the future!

zeker dik!

uiteraard weer van de partij :D
Uitspraak van *Elise* op dinsdag 29 maart 2011 om 15:21:
helemaal met die zonnestralen van de laatste paar dagen!!

Ja alleen nu weer minder weer!
Uitspraak van Tom* op vrijdag 1 april 2011 om 15:30:
Ja alleen nu weer minder weer!

Als het goed is komt morgen het lekkere zomerse gevoel weer terug! :cheer: