Partyflock
 
­

Hollands Hard · Muzikale trip langs de Nederlandse hardcore geschiedenis

gepubliceerd door , op
Hakkuh op early klappers, wegspacen bij je favoriete classics, stampen op de gabber van 2000 – 2005 en de beste hardcore van toen door het Funktion One geluidssysteem van nu. Hollands Hard neemt je 23 april mee op een muzikale trip langs de Nederlandse hardcore geschiedenis. En met de zorgvuldig geselecteerde heren mixmeesters en fijnproevers, wordt Hollands Hard een feestmaal voor gabbers, van vroeger en nu.

Zo komt Bass-D voor het eerst op Hollands Hard en sinds lange tijd weer eens in Groningen. Slechts negentien jaar was hij toen hij al een landelijke DJ contest won. Ook is hij een succesvol producer van hardcore klassiekers als Hold me now, Raveworld, In the mix, The masterplan, Get retarded en It's alright. De volgende artiest van het eerste uur is publiekslieveling Predator. In 1992 bracht hij zijn eerste vinyl release al uit en in de paar jaar die volgden produceerde hij tientallen tracks voor labels als Mokum, Ruffneck en Cenobite.

Ook Darkraver staat al jaren aan de de top. Werkzaam als stripper in de beroemde Rotterdamse club Parkzicht ontdekte hij housemuziek. Kort daarna stond hij mede aan de wieg van de Nederlandse hardcore en kwam hij op de proppen met de term 'Hakkuh'. Maar laten we niet vergeten waar Darkraver ook voor staat: een geweldige DJ met een naadloze mixtechniek en een perfecte platenkeus. Vince noemt hem in zijn Partyflock-interview zijn grootste concurrent op het gebied van snel en strak doormixen. Aangevuld met Headbanger, Frantic Freak en resident Justino belooft dit weer een magistraal feest te worden. De complete line-up ziet er als volgt uit:

Darkraver
Predator
Bass-D
Headbanger (2000 – 2005)
Frantic Freak
Justino

VJ Digital Movement
MC Out of Control

Hollands Hard brengt 23 april dus de beste early en hardcore samen onder één dak. Met het dikste geluidssysteem van het Noorden en tickets vanaf € 12,50 euro zit je voor een dubbeltje op de eerste rij. Tickets zijn landelijk verkrijgbaar via www.­huizemaas.­nl en alle Free Record Shops. Op www.­huizemaas.­nl vind je ook een 360-view van de locatie. Tot 23 april.

6 opmerkingen

Zeker aanwezig!
Predator! Held!
 
Artiest Xim
Frantic Freak & Predator(Y)
good party i think yeah hollands hard