Partyflock
 
­ Nederland

B.o.e on tour vs Rock island

gepubliceerd door , op
B.o.e on tour v.s Rock island
25 januari 2011
Best Oldskool Events ook wel bekend als B.o.e van de feestjes op de sluizen gaat weer een uitstapje maken. Na afgelopen jaar een extra waanzinnige editie gegeven te hebben tijdens de Amsterdamse Koninginnedag gaat dit heerlijke oldschool concept nu richting Volendam. Deze eerste B.o.e on Tour van dit jaar staat gepland voor 2 april in Volendam. Samen met Rock Island gaat dat een ongekende sensatie worden.

Ook in deze plaats heeft de organisatie achter dit mooie Oldskool concept een top locatie gevonden. Deze editie zal plaats vinden in een van de mooiste locaties van Volendam. De grote zaal van de Amvo zal voor deze dag omgetoverd worden tot een oldskool paleis. Op deze locatie gaat het creatief gehalte net als op de andere B.o.e feesten ook weer haar werk doen. Met ouderwetse fluor doeken en smiley's waar B.o.e bekent om staat ,no sound limit verzorgt door Targetsound.nl berucht door het heerlijke geluidssetje van koninginnedag vorig jaar Amsterdam en Op De Sluizen en een te gekke lasershow, zal met de oldschool/techno beats ook hier het dak eraf gaan. De piloten en oud gedienden voor dit bijzondere classics/techno event.

Uit Belgie twee grote namen uit het verleden
T99 of Turbo 99 is een Belgische rave-, techno en new beatformatie die vooral bekend is geraakt door hun nummer Anasthasia (1991), dat de 7e plaats haalde in de Vlaamse hitlijsten [1] en de 14e plaats in de Britse hitlijsten. T99 stond destijds onder contract bij het Sony-label. Oorspronkelijk was T99 een project van Patrick de Meyer en Phil De Wilde. Toen Patrick hoorde dat Olivier Abbeloos bezig was met het nummer "Anasthasia", stelde hij voor dit uit te brengen onder de naam T99. Later werd in samenwerking met vocalist Zenon Zevenbergen (ook bekend van danceacts Human Resource en Rotterdam Termination Source) het album Children of Chaos uitgebracht, waarop zich 17 nummers bevonden. Ook in Nederland en Zwitserland deed T99 het goed). Bountyhunter die met zijn grote producties als Whoops en Bountyhunter o.a. het Bonzai label tot grote hoogte bracht. Uit ons eigen landje ook niet de minsten: Buzz Fuzz, Neuv, Pete Bleech en The Smous

Timetable voor dit event:
20:00 - 21:00 Pete Bleech
21:00 - 21:30 The Smous
21:30 - 22:30 Neuv
22:30 - 23:45 T99
23:45 - 01:00 Buzz Fuzz
01:00 - 02:00 Bountyhunter

Een avondje ouderwetse gezelligheid , sfeer en knallen verzekerd met deze overheerlijke line-up! Dit mag je niet missen tot de tweede april! Of een van de andere B.o.e events. De agenda tot oud en nieuw is bijna klaar er staan zoals verwacht weer hele mooie namen tussen. Pavo ,Gizmo ,Franky Jones,Fierce Ruling Diva, en vele meer. Dus zeker de moeite waard om even een kijkje te komen nemen. Dat beloofd een heerlijk jaartje te worden met de feestjes van B.o.e.

5 opmerkingen

Potverdorie moet ik nog om 8 uur binnen zijn ook.
Uitspraak van f@@b. op zondag 27 maart 2011 om 15:51:
Potverdorie moet ik nog om 8 uur binnen zijn ook.

Hahah. Gelukkig eindigt het al om 02.00 dus dat moet wel vol te houden zijn ;-)
Uitspraak van BadTrip op maandag 28 maart 2011 om 12:49:
Gelukkig eindigt het al om 02.00 dus dat moet wel vol te houden zijn

Denk niet dat je dat tempo langer vol kan houden:beer:
Uitspraak van Best Oldskool Events op maandag 28 maart 2011 om 20:58:
Heb je al gekeken hoelang het fietsen is?

half uur,gaat em niet worden.Kom wel met de auto.