Partyflock
 
­ Nederland

Hardwell & Friends bij Reveal

gepubliceerd door , op
Royal Reveal
23 februari 2011
FeestRoyal Reveal · Guilliano's Heartbeat Release
Datumdonderdag 31 maart 2011
WinactieRoyal Reveal actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Maart roert zijn staart! En dat mag zeker gezegd worden; REVEAL presenteert de hele maand maart de dikste artiesten, de gruwelijkste visuals, het meest freaky entertainment, de laagste bierprijs,de beste muziek, en het aller-leukste publiek van de donderdag avond in Amsterdam! Na een jaar van aanwezigheid laat REVEAL steeds meer van zichzelf zien. De donderdagavond van Escape gaat in het 2e jaar keihard door en verwacht jou aanwezigheid daar volledig bij! REVEAL verfrist, vernieuwd, verrast, verblijdt, verbaast, maar 'onthult' nog het meest! Maak je entree te midden van edgy fashionistas & funky clubbers en onthul jouw weekend al op donderdagavond! Met dazzling visuals, acts, publiek, trashy-booming beats en dj's heeft REVEAL zich ook in februari dubbel en dwars bewezen in Escape Club en is van plan in maart deze lijn dubbel en dwars voort te zetten!

Met goede vibes en sounds als rode draad van het concept,heeft REVEAL zich tussen het huidige aanbod van Amsterdam weten te onderscheiden en biedt een zeer volwassen en edgy concept op de donderdagavond wat in het teken staat van totaal entertainment. Maart is bijna ten eindeen REVEAL onthult graag haar agenda aan jou, met een wel heel speciale editie op 31 Maart! Durf jij je opwachting te maken? 31 maart: Guilliano's 'Heartbeat' Release met Hardwell & Friends! Ter gelegenheid van Guilliano;s nieuwe release 'Heartbeat' komen op donderdag 31 maart alle muzikale vrienden van Guilliano bijeen om dit samen met hem te vieren bij – hoe toepasselijk de naam ook is - Reveal.Voor deze speciale gelegenheid staat er vanavond een arsenaal aan grootheden klaar om jou te laten stuiteren op de beste beats van dit moment!

De line-up in willekeurige volgorde:
Hardwell
Nicky Romero
Groovenatics
Tony Cha Cha
Dirtcaps
Praia del Sol
Fabulous REVEAL Angels on stage
en natuurlijk: Guilliano!

Nog steeds; Studenten gratis entree!
Ook op deze speciale avond stunt Reveal er op los; Op vertoon van je HBO of universiteit studentenpas krijg jij de hele nacht gratis toegang tot Reveal. Tevens is het bier in prijs verlaagd; en hang jij voor slechts €2.50 al aan de tap!

Twitter - @REVEALescape
Voor de laatste updates, weetjes en live twitpics en live youtube's van de avond zelf volg je REVEAL nu op twitter! Op deze manier ben je het best geïnformeerd en kan je met mede REVEAL-ers interactief zijn op de avond zelf. Tevens verloot REVEAL via het Twitter channel ook nog wel eens wat VIP tickets! Volg REVEAL daarom via: Twitter

Tickets & Doorrules
Ben je geen student en wil je toch naar REVEAL komen? Dat kan! Kaarten a €10,- zijn te koop aan de kassa van Escape.(Let op; er worden een gereduceerd aantal kaarten verkocht aan de deur; kom vroeg wanneer je niet in het bezit bent van een studentenpas!) Voor VIP tafels (per tafel 4 personen) kan er worden gemaild naar info@your-republic.com.

Zorg ervoor dat je funky en verzorgd je entree maakt bij REVEAL; sportkleding en smakeloze vrijetijdskledingkleding worden niet toegelaten; de doorbitch' beslissing is doorslaggevend tot entree tot Reveal. Heren in het gezelschap hebben sowieso voorrang op entree. De deuren van Escape openen om 23:00 uur en blijven open tot 04:00 uur. Tip: Vanaf 00:00 uur beginnen de 'Rush-hours' aan de deur van Escape, en is het erg druk.Kom daarom voor 00:00-en.Tot donderdag!

2 opmerkingen

Dikke namen! Daarnaast gratis entree (Y)
Uitspraak van BadTrip op vrijdag 25 maart 2011 om 16:18:
Dikke namen! Daarnaast gratis entree

(F)

Check hier Michael Mendoza tijdens REVEAL van gisteravond..



TIP: Kom optijd, er wordt grotedrukte verwacht as donderdag.