Partyflock
 
­ Nederland

Steve Lawler in Air
Timetable update

gepubliceerd door , op
Steve Lawler
27 januari 2011
FeestSteve Lawler · Viva Music Special
Datumvrijdag 18 maart 2011
LocatieAIR Site
Aankomende vrijdag is het dan eindelijk zover. Steve Lawler zal neerstrijken in club Air voor een drie uur durende set gevuld met zijn typerende energieke tribal tech house sound. Een sound waarmee hij sinds de jaren '90 alle dansvloeren over de hele wereld in vuur en vlam heeft gezet en die gemaakt lijkt te zijn voor het bekroonde geluidsysteem van Air Amsterdam. Deze legende zal dan ook eens te meer bewijzen waarom hij de 'King Of Space' word genoemd, een eretitel die hij heeft verdiend na zijn legendarische marathonsets in de even legendarische Balearische club.

Een van de talenten uit zijn eigen Viva Music stal zal ook zijn opwachting maken in de Air, de opkomende Italiaans producer Leon, wiens releases door alle grootheden in de hedendaagse scene met gejuich onthaald worden!

Opwarmer in de grote zaal is lokale held Phillip Young, die als Amsterdamse gangmaker garant zal staan om de juiste toon van de avond neer te zetten met warme housey sounds zoals alleen hij dat kan doen.

De tweede zaal zal de gehele nacht het domein zijn van publieksfavorieten Terry Toner & Warren Fellow, die de grondvesten van Air op de proef zullen stellen met een 5 uur durende monsterset. Na een paar legendarische back 2 back sets in 2010, waaronder Isla Electronica, Sugar Factory en Catwalk zullen ze nu wederom de chemie opwekken in de intieme ambiance van Air's kleine zaal. Voor een gedeeltelijke voorproefje kun je luisteren naar een set van Terry Toner speciaal gemaakt voor de afgelopen 5Days Off: http://soundcloud.com/terry-toner/terrytonerfeb2011

Pen vrijdag 18 maart dus gerust in de agenda, want de King Of Space in Air is een droomcombinatie die de rechtgeaarde muziekliefhebber onmogelijk kan missen! Check de promo video hier:


Main:
23.00 Philip Young
00.30 Léon Italië
02.00 Steve Lawler Verenigd Koninkrijk
05.00 close

2nd room
00.00 Terry Toner vs Warren Fellow
05.00 close

6 opmerkingen

Techhouse in club AIR :kwijl:
kan iemand me vertellen welke plaat er in het filmpje wordt gedraaid? :9
Uitspraak van Cicatrix op vrijdag 18 maart 2011 om 11:20:
kan iemand me vertellen welke plaat er in het filmpje wordt gedraaid?

maar natuurlijk..


Radio Slave - Komma Komma (Steve Lawler mix)
mijn dank ik groot (y) :)