Partyflock
 
­ Nederland

Artento Divini invites

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 1 april wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de imposante opmars die Artento Divini ongeveer zes jaar geleden begon. Destijds zag je zijn naam vaak op flyers van kleinere feesten in diverse clubs in Nederland, wat het begin was van een reis die langzaamaan steeds mooier werd. Als je bedenkt dat het nog maar twee jaar geleden is dat Artento de High Contrast stage op Trance Energy afsloot met een memorabele set, waarna hij min of meer 'definitief' was doorgebroken, dan weet je dat er in de afgelopen twee jaar veel in zijn leven veranderd is. Na eerdere eigen evenementen als Divini's Dance verzorgt hij nu de officiële kick-off van zijn nieuwe mixcompilatie in de Escape Studio in Amsterdam. Artento Divini invites… you!

Een hele vrijdagavond lang kun je genieten van de beste trance en progressive. De avond die Artento in elkaar heeft gezet, wordt gevuld door DJ's die perfect op elkaar aansluiten en in staat zijn de knusse ruimte van de Escape Studio op zijn kop te zetten. Deze zaal heeft een capaciteit van slechts tweehonderd personen, dus een intieme sfeer zal samengaan met de lekkerste beats die je je kunt voorstellen. Artento Divini gaat een voorproefje geven van zijn nieuwe cd, met uiteraard een groot aantal eigen (nieuwe) producties en remixen. Ook zal Cliff Coenraad, lid van de High Contrast familie, acte de présence geven en zijn geweldige sounds door de boxen laten knallen. Upcoming talent wordt niet vergeten, in de persoon van Jay Junior wordt de nieuwe garde vertegenwoordigd. Last but not least is er een special guest optreden van een DJ wiens naam voorlopig nog even geheim blijft. Dat hij samen met Divini een aardige crossover set gaat weggeven, is alvast een tipje van de spreekwoordelijke sluier.

Om alvast in de sfeer te raken, kun je twee promo samplers downloaden die Artento beschikbaar stelt. Een impressie van hoe cd 1, gevuld met uptempo en energievolle trance, gaat klinken, vind je via http://snd.sc/ew5A77. Een klein deel van cd 2, die wat rustiger en dieper zal klinken, is te checken via http://snd.sc/ifSiAF.

Houd er rekening mee dat er slechts tweehonderd kaarten beschikbaar zijn voor Artento Divini invites en dat een deel al verkocht is. Wil je er dus bij zijn, zorg dan dat je je ticket zo snel mogelijk bestelt via hcp@artentodivini.com. Voor maar 15 euro ben je de gelukkige bezitten van een ticket voor deze speciale avond, waar je de sfeer zult kunnen proeven en waar je voeten niet stil zullen kunnen blijven staan. Artento Divini nodigt je uit voor de presentatie van zijn High Contrast cd, als tranceliefhebber mag je dit dus zeker niet missen.

8 opmerkingen

 
:cheer:
Super, super balen dat ik dit moet missen. Had er echt bij willen zijn!!
 
Escape altijd goed geluid en gezellig.
 
Artentoooooo :respect:
Love this man
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Prrrrrrrresent!
 
toppert!!! uiteraard heb ik allang een kaartje, zo een top DJ op zo een intieme locatie wil je toch niet missen, ben benieuwd naar die Mystery DJ!!!