Partyflock
 
­ Nederland

Gelazer! op het Harlinger strand

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 16 juli kun je tot ver na zonsondergang los gaan op de warme zandkorrels van het strand met op de achtergrond de deinende golven van de Waddenzee. Vanaf 14:00 uur tot aan middernacht vormt het strand in Harlingen het decor voor het festival Beach dance 2011. Met gepaste trots presenteert de organisatie een originele en spetterende line-up.

Wat krijg je als je één van 's lands meest charismatische DJ's met een MC van wereldformaat op het podium zet, hier en daar bijgestaan door het beste wat draaiend Nederland te bieden heeft? Gelazer van de bovenste plank natuurlijk!

Gelazer! is de brutaalste party bende van Nederland. Koningskoppel Shagspeare en Lady Bee weten hoe de boel genadeloos opgeschud dient te worden. Deze roemruchte formatie kijkt met veel enthousiasme uit om het strand aankomende zomer op zijn kop te zetten. De organisatie is er ook in geslaagd om DJ Jean te strikken. Een naam die onuitwisbare sporen in de huidige nationale en internationale clubscene heeft achtergelaten en bekend staat om zijn draaitechniek, losbandige levensstijl en in het bijzonder als zeer toegewijde dj. Naast de vele onderscheidingen die hij in zijn lange carrière heeft mogen ontvangen presenteert hij momenteel een succesvolle radioshow op Slam FM. Naast deze grootheden biedt de organisatie ook de ruimte aan "rising stars" zoals de Afro Bros. Dit opvallende duo weet met hun gecombineerde krachten en vaardigheden een gepassioneerd en entertainend optreden neer te zetten. Om een knallend einde aan deze onvergetelijke dag te maken zorgt niemand minder dan The Darkraver voor het nodige vuurwerk. Eén van de meest mystieke en legendarische artiest in de huidige dancescene zet een stevige houseset neer voor het publiek.
Naast deze veelbelovende artiesten zullen Miss Merilyn, Asino di Medico, Dr. G., Ricardo Silvio en MC Awi de line-up versterken.

Het festival wordt gehouden op het strand aan de Westerzeedijk in Harlingen op slechts 10 minuten rijden vanaf de Afsluitdijk. De organisatie gaat bussen inzetten om bezoekers vanuit verschillende plaatsen naar het festivalterrein te vervoeren. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden neem dan contact op via busvervoer@beach-dance.nl
Voor de snelle beslissers heeft de organisatie een voordelige actie. Tegen het speciale tarief van 15 euro (ex fee) kun je nu je tickets bemachtigen op http://www.beach-dance.nl/ of via een van de vestigingen van Free Record Shop.

Alle updates van het festival zijn natuurlijk ook te volgen via Hyves, Facebook en Twitter

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
Is dit feest van Praya del sol?