Partyflock
 
­ Nederland

The House of God
26 Maart in Bibelot

gepubliceerd door , op
Reacties uit de begintijden van de aankondiging zeggen al genoeg: 'Geweldig feest in toplocatie', 'Dit wordt weer een nachtje genieten van Heilige sounds in de Kerk', 'Van de partij, wordt een te gek feest'. Het moge duidelijk zijn dat het hier om The House of God gaat, wederom in toplocatie Bibelot and it's gonna be a night to remember.

Zaterdag 26 maart is het voor de gelovige house classics liefhebbers weer tijd om zich in goddelijke sferen te bevinden. De zaterdag in kwestie keren er namelijk weer een aantal dj's terug naar Bibelot, de eens Bonifatius Kerk, nu 'stam'locatie voor Gods favoriete House of God artists als Rob & MC Joe, Panic en Pat C and more om de gewillige te voorzien van de beste oldschool/house classics tijdens The House of God.

De vorige edities hadden zo'n geweldige sfeer en de reacties die al op de fora te vinden zijn spreken vol lof en geloof over deze opkomende editie, waardoor er nu al vrijwel zeker van uitgegaan kan worden dat 'The House of God Experience' weer terug naar aarde moeten kunnen keren op zaterdag 26 maart.

Hieronder een overzicht van de artists die de oren nog beter zullen vullen dan de gemiddelde preek.

Line-up 'The House of God'
Denman
Ecu
OCD
Pat C
Rob & MC Joe
Panic
Hosted by: MC-B

Tickets
Kosten €10 ex. fee in de vvk en zijn te verkrijgen via de sites www.thehouseofgod.nl en www.easyticket.nl en de Velvet Music Store in Dordrecht. Tickets deur € 15,--
Let op: je moet niet raar staan kijken wanneer de 'House Of God' in de legendarische locatie Bibelot nee moet verkopen aan de deur. Want tot nu toe waren alle edities in Dordrecht (zo goed als) uitverkocht.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

7 opmerkingen

Panic wordt de held van de avond.
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Panic is gewoon een held.
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Gaat weer gezellig worden :)
Uitspraak van NRG op vrijdag 11 maart 2011 om 16:02:
Gaat weer gezellig worden

Dat op zeker

Enne alle dj 's die avond zijn helden :respect:
"Reacties uit de begintijden van de aankondiging zeggen al genoeg: 'Geweldig feest in toplocatie', 'Dit wordt weer een nachtje genieten van Heilige sounds in de Kerk'"

Kijk dat zijn nog eens reacties waar je U tegen zegt o:) :9 :D

Bijna alweer zover, ik heb er zin in!! Dit wordt zeker niet voor het Spacen de Kerk uitgaan :bounce:
jammer dat je gods naam in een verkeerd jasje stopt maar ja je moet hem leren kennen en dat kan ook zonder drugs!