Partyflock
 
­ Nederland

Snowball XL
Hakkuh in de kreek

gepubliceerd door , op
Snowball XL
22 februari 2011
Na het grote succes van Snowball in de eendrachtshoeve komt Snowball terug, maar dit keer groter: Snowball XL.
Snowball is een allround concept met verschillende genres over de hele avond, hierdoor hoeft geen enkele bezoeker zich te vervelen. Door dit unieke concept is de line-up ook heel erg uniek en zal je dit niet vaker tegenkomen. Het evenement heeft plaats gevonden in de Hoeksche waard, maar door alle goede reacties en de super sfeer op het evenement zelf is dit concept zich aan het uitbreiden door het hele land.
En 20 mei 2011 is de De Kreek aan de beurt met een, wat je van Snowball kan verwachten, zeer uiteenlopende line-up.

Dit keer zullen Airwalk en A.P.F. er samen voor zorgen dat de dames in deze zaal heerlijk kunnen dansen op de lekkerste R&B nummers met een uitstapje naar house. Om een omschakeling te maken van R&B naar een hoog feest gehalte zal de beste allround dj uit Zeeland, Kevin Landsbergen, zijn plekje innemen achter de draaitafels. Hij zal het publiek warm gaan maken voor de nummer 1 feest dj van Nederland: Dj Maurice. Deze dj is vooral bekend om zijn apres ski hut cds en apres ski safari cds. Een zware opgave voor Canta om de beste housetracks te laten horen aan het publiek en de BPM zwaar op te schroeven voor the Godfather of Hardcore. Paul Elstak zal samen met Ruffian dit feest gaan afsluiten. En de organisatie heeft al aangegeven dat hij echt hard mag draaien!

Early bird actie:
Weet jij zeker dat je bij dit event wilt zijn? Bestel dan nu snel je earlybird kaarten via de bekende voorverkoop adressen. In de maanden maart en april zijn deze kaarten maar 10 EUR.

Speciaal voor de mensen uit Spijkenisse en Barendrecht:
Er rijden speciale partybussen deze avond naar en van De Kreek. Kaarten inclusief entree zijn te bestellen via de bekende voorverkoop kanalen en kosten 17,50 EUR.

5 opmerkingen

Werkzaam bij House of Justice
Artiest {SHOWLIST artist 56855, 62740, 93455, 39403}
Zin in :bounce:
aaanwesig:P:P:P:P
Ruffian!!