Partyflock
 
­

Nopeisdope · White Edition

gepubliceerd door , op
flyer Nopeisdope
FeestNopeisdope · White Edition
Datumzaterdag 26 februari 2011
LocatieBob's Site
Elke editie van Nopeisdope is op zich al bijzonder, maar de editie van zaterdag 26 februari in bobs uitgeest zal weer een unieke belevenis op zich gaan worden. Nopeisdope - White Edition. Magisch wit, glorieus sprankelend in het donker. Dat betekent dat het nog gezelliger word, nog groter en nog sexier gaan maken!Tijdens de White Editie zal er veel glitter en glamour zijn. Nopeisdope verwachten van jou dat je in zomerse kleding verschijnt om het plaatje helemaal af te maken. De temperatuur zal spontaan stijgen wanneer de mooiste lichtshows en sexy danseressen verschijnen!

Alle ingrediënten zijn aanwezig om dit een geslaagde party te maken. Net als alle vorige party's is er natuurlijk weer een dikke line-up. Tijdens dit feest kun je genieten van de beste house muziek van deze tijd. Maar behalve het genieten van de muziek en dj's zul je ook genieten van de gezellige & warme party sfeer van bobs uitgeest. Die bekend staat als een locatie waar de hottest feesten worden gegeven. Verwacht bij deze editie van Nopeisdope ouderwetse gezelligheid en losgaan op de lekkerste House & Urban beats.

Be part of the night & dress in white. Met de vorige edities in je achterhoofd, weet je dat het een gekkenhuis wordt. Dus bemachtig je kaartje al van te voren. Dit kan nu voordeliger dan voor heen online! Je kan dit doen op www.nopeisdope.com

Nope Area
The Partysquad
Marc Benjamin
Oliver Twizt
Mirwais & David Gravell
Santos Suarez
Hosted by MC V.I.

Dope Area
Fullscale
Kubes

3 opmerkingen

Hej orgineel, eerst thema jatten van expornstar en nu sensation kopieeren.....­

was nopeisdope niet ooit toonaangevend in zijn scene?
Uitspraak van jasmijntje_ op zaterdag 19 februari 2011 om 14:32:
was nopeisdope niet ooit toonaangevend in zijn scene?

volgens mij nooit geweest hoor, stelletje amateurs eerder ;)

moet wel zeggen dat je een leuke foto op je profiel hebt hoor :)
Liever goed gejat dan slecht verzonnen was het toch? ;-)

Wordt vast een gezellig feestje (Y)