Partyflock

The funeral of I hate Trance

 

The funeral of I hate Trance

gepubliceerd door , op
Aan het front van de organisatie Underground For Ever is het de laatste 2 jaar stil geweest. Velen dachten daarom dat er nooit meer een editie van I Hate Trance zou worden gehouden. Niets is echter minder waar! De afgelopen 2 jaar ontving de organisatie Underground For Ever vele e-mails met de vraag of en wanneer er nog een I Hate Trance zal plaatsvinden. Underground For Ever heeft daarom speciaal voor de fans besloten om op zaterdag 28 mei 2011 in het Kasteel in Alphen aan den Rijn een allerlaatste editie van I Hate Trance te organiseren.

Omdat het de allerlaatste editie is, zal het lijk van I Hate Trance deze avond worden begraven. Dit zal echter zeker niet in alle rust gebeuren. Immers, zoals de bezoekers van I Hate Trance wel gewend zijn, zal het feest weer in het teken staan van oorverdovende hardcore, terror en speedcore. Daarnaast zullen wederom een aantal internationale artiesten voor het eerst in Nederland optreden, zodat zij het publiek kunnen laten zien waarom ook zij een plekje in de Nederlandse hardcore-, terror- en speedcorescene verdienen.

Uiteraard zullen ook een scala aan artiesten die eerder op I Hate Trancehebben opgetreden acte de presence geven, waaronder een aantal artiesten die op een I Hate Trance feest voor het eerst in Nederland hebben opgetreden en inmiddels niet meer weg te denken zijn uit de hedendaagse scene. Denk daarbij onder ander aan artiesten als Gabba Front Berlin, Tieum, Frazzbass & Komprex, The Sickest Squad, Plague, en Totschläger. Een aantal van deze artiesten zullen op deze laatste editie wederom hun opwachting maken.

Het muzikale geweld zal deze avond over twee zalen worden verdeeld, te weten een hardcore/darkcore zaal en een terror/speedcore zaal. Uiteraard zou de organisatie Underground For Ever het zeer kunnen waarderen als alle vrienden en trouwe bezoekers van de afgelopen jaren I Hate Trance op deze 'funeral' hun laatste eer komen bewijzen, zodat I Hate Trance waardig in de grond kan zakken en vervolgens zal worden verslonden door het ongedierte.

Omdat het de allerlaatste editie is, ontvangen de eerste 50 bezoekers gratis de dvd '5 Years of True Dedication to the Underground'. Op deze dvd is onder andere het feest ter ere van het 5 jarige bestaan van I Hate Trance in de Amigo's te Dordrecht vastgelegd. Daarnaast staan op deze dvd beelden van de Zwitserse editie van I Hate Trance, alsmede interviews en ander bonusmateriaal.

De line-up zal binnenkort bekend worden gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond The funeral of I hate trance, meld je dan aan op de Facebook van Underground For Ever of surf naar www.undergroundforever.nl.

24 opmerkingen

Doei feest met de stomste titel ooit :bye:
verwijderd
:bye: we zullen je missen:p
Eindelijk weer een I hate trance feest :)

UFE :respect:
I Hate Trance :)
Uitspraak van Oanus op vrijdag 18 februari 2011 om 13:24:
Doei feest met de stomste titel ooit

Uitspraak van MegaBASs op vrijdag 18 februari 2011 om 14:11:
I Hate I Hate Trance

Titel is ooit als tegenreactie verzonnen op alle I Love ..... feesten.
Helaas is een hoop kuddevolk daardoor zogenaamd anti-trance geworden

Hoop dat deze trouwens dan wel door gaat aangezien er toen 1 of 2 niet doorgingen
Heb er zin in! Lang geleden idd dat de laatste keer was :o

Benieuwd naar de lineup :yes:
Uitspraak van Underground For Ever op vrijdag 18 februari 2011 om 18:32:
Het gaat 100 % door.­

Ok mooizo
Wel jammer trouwens van kasteel
Op zich wel leuke lokatie maar wel erg klein
Uitspraak van Oanus op vrijdag 18 februari 2011 om 13:24:
de stomste titel ooit :bye:

idd
laatste aanpassing
Jammer dat de organisatie er mee stopt.

Heren niet mauwen over de titel , als je het feest niet bezocht heb ;)
verwijderd
Uitspraak van Screamcore op vrijdag 18 februari 2011 om 19:28:
Heb er zin in! Lang geleden idd dat de laatste keer was

Alweer bijna 3jaar :O:O
Uitspraak van Screamcore op vrijdag 18 februari 2011 om 19:28:
Benieuwd naar de lineup

Iddd, verwacht er veel van!
Ben benieuwd naar complete line-up! :)
w00t! Dit beloofd weer een mooi feestje te worden! :respect:
Aan mij zal het iig niet liggen want ik heb er zin an! :D :cheer:
IK HAAT GVD TRAAAAAAAANCE!!!!!!!!!

Jammer dat deze organisatie ermee stopt.­
of is het alleen het 'i hate trance' concept wat stopt?