Partyflock
 
­ Nederland

Moby komt wederom naar de Melkweg

gepubliceerd door , op
Moby komt wederom naar de Melkweg
17 juli 2007
Op maandag 30 mei keert Moby terug naar de Amsterdamse Melkweg, naar aanleiding van zijn nieuwe album 'Destroyed'. Dit negende studiowerk zal op 16 mei van dit jaar uitkomen. In 2009 gaf Moby al een bijzondere en persoonlijke optreden in de Rabozaal van de Melkweg. Voorverkoop van dit concert begint op vrijdag 18 februari.

Het nieuwe album 'Destroyed' zal op 16 mei uitkomen op Moby's eigen label 'Little Idiot'. Tegelijkertijd zal Moby ook een fotoboek uitbrengen, de foto's zijn door Moby zelf gemaakt terwijl hij de wereld overvliegt om zijn muziek te verkondigen. De muziek op het album is het beste s' nachts te beluisteren als de stad in diepe slaap is. Het album is geproduceerd door Moby zelf en Ken Thomas (David Bowie, Queen en Sigur Ros) heeft het album gemixt. Ter gelegenheid van het uit te brengen nieuwe album zullen er drie nummers van het album gratis te downloaden zijn op www.moby.com. Deze nummers zullen voorzien worden van korte filmpjes die door Moby zijn geregisseerd. Daarnaast zullen de foto's van Moby van 18 mei t/m 19 juni geëxposeerd worden in de Proud Galleries in London.

Moby is een bijzonder veelzijdig muzikant. In de vroege jaren '90 boekte hij succes met house- en technotracks en remixes van onder andere The Prodigy. Hij werd een populaire artiest in de clubscene en scoorde enkele hits in de Verenigde Staten en UK. Zijn wereldwijde doorbraak kwam echter in '99 met het album 'Play', dat negen miljoen exemplaren verkocht. Met zijn duidelijk herkenbare geluid en melodische, elektronische muziek scoorde Moby enkele grote hits. Zijn laatst uitgebrachte album 'Wait For Me' kwam uit in 2009. Moby laat zich hierop van zijn melodische, intieme kant horen en nam het album helemaal thuis op.

De Melkweg biedt de ideale omgeving voor een concert van één van de meest authentieke popmuzikanten ter wereld.

8 opmerkingen

 
(Y)
verrryy nice!
Woohoo kaarten besteld :-D eindelijk Moby eens live bewonderen!
idd vreemde dag!
een keer wat anders!