Partyflock

WiSH Outdoor viert vijfjarig jubileum met zeer sterke line-up

WiSH Outdoor viert vijfjarig jubileum met zeer sterke line-up

gepubliceerd door , op
Met vijf kaarsjes op haar verjaardagstaart, mag WiSH Outdoor dit jaar van haar eerste jubileumeditie spreken, en wel op 2 en 3 juli 2011. Dat het een speciale editie gaat worden, blijkt wel uit de kneiterdikke line-up: zo komen o.a. The Crookers, de Donkey Rollers (live), Chuckie, B-Front vs Ran-D en Charly Lownoise & Mental Theo op de programmering voor. Tickets met extra veel voordeel zijn vanaf nu te bestellen! Voorkom teleurstelling en wees er snel bij!

Met vijf kaarsjes op haar verjaardagstaart, mag WiSH Outdoor 2011 dit jaar van haar eerste jubileumeditie spreken. Wat in 2007 begon als een gezellig, lokaal festivalletje, is anno 2011 niet meer weg te denken uit de Nederlandse festivalscene. WiSH Outdoor heeft dankzij haar Brabantse karakter van gezelligheid en kwaliteit een turbulente groei doorgemaakt en heeft definitief een plekje weten te bemachtigen in de agenda van feestend Nederland.

En wie jarig is, trakteert! Zo zal het festival dit jaar een aantal aangename verrassingen bevatten. Zo heeft de organisatie goed geluisterd naar de feedback van afgelopen jaar, om te zorgen dat de jubileum-editie alle verwachtingen gaat overtreffen. Zo wordt er dit jaar nóg meer geïnvesteerd in beter geluid voor de Dedicated Stage, worden er nóg meer sanitaire en facilitaire voorzieningen geplaatst en zul je op het festival de nodige verrassingen tegenkomen. Evenals voorgaande jaren, zal WiSH Outdoor gedurende twee dagen (2 en 3 juli 2011) Festivalterrein de Aa te Beek en Donk een breed repertoire aan artiesten presenteren.

Line-up
Evenals voorgaande jaren, zal WiSH Outdoor gedurende twee dagen (2 en 3 juli 2011) Festivalterrein de Aa te Beek en Donk een breed repertoire aan artiesten presenteren. Dit jaar heeft de organisatie een knoepert van een line-up samen weten te stellen voor beide festivaldagen.

Zoals je gewend bent staat de Devoted Stage op zaterdag 2 juli weer boordevol lekkers op house- en electro-gebied. Als absolute dubbelklapper van de stage heeft WiSH Outdoor de eer om haar turntables te laten beroeren door twee grootheden in de dance-industrie. Zo zullen The Crookers, dé electro-sensatie uit Italië, én de heerser van de Nederlandse House-scene, Chuckie, beiden een denderende set neer gaan zetten. Ohja, en niet te vergeten, Hardwell, Baggi Begovic b2b René Amesz, Chocolate Puma, Quintino, Funkmaster B en Mitch Crown komen ook nog even voorbij. Hosts of the day: MC Ambush en MC Mitch Crown!

De Dedicated Stage, staat garant voor kneiterdikke hardstyle en wordt jaarlijks in stijl afgesloten door een allesomvattende hardcore-set die wordt verzorgd door niemand minder dan de smaakmakers van 2010, Charly Lownoise & Mental Theo! Daarnaast komen onder meer D-Block & S-te-Fan, Digital Punk, B-Front vs Ran-D en de Psyko Punkz voorbij op een nu al legendarisch podium! De rest van de programmering lijkt wel een klein Brabants onderonsje; zo komen de Donkey Rollers (live), Zany, Krusaders, Slim Shore, The Geminizers en de Audio Addicts het Brabantse kwartierke verzorgen (nouja, wel ietsje langer natuurlijk). MC Renegade is natuurlijk ook wederom aanwezig om het publiek lekker op te zwepen. Het belooft dus al met al weer een knalfeest te gaan worden!

Laten we daarnaast ook niet vergeten dat de Delicious Dutch ook een puik gezelschap bij elkaar heeft staan. Wie dan, vraag je? Nou, remember the Space Pirates? Die dus. En wat dacht je van de Mightyfools, Baskerville, La Fuente, Jeremaine S, Paul Daniels, Dem Slackers en Stefan Vilijn? Ja, precies, dit belooft ook een spektakelstuk te gaan worden waarbij later op de dag natuurlijk de electro en een tikkeltje techno de boventoon gaan voeren! Komt dat zien, komt dat zien!

Op zondag 3 juli kan het vijfjarig jubileum van WiSH Outdoor gevierd worden met o.a. Alain Clark,Van Velzen, Frans Duijts, Vato Gonzalez, Paul Elstak, Flinke Namen en De Grote Vinnie, Donnie & Sjakie Show. Het belooft in ieder geval een spectaculair feest te gaan worden.

Tickets
Wil je als bezoeker al zeker zijn van een ticket en daarmee extra voordeel opdoen? Tickets zijn vanaf NU verkrijgbaar via de WiSH Outdoor webshop, te vinden op de website. WiSH Outdoor geeft haar eerste 500 ticketkopers tevens de mogelijkheid om consumptiemunten te bestellen voor slechts €1,50 per stuk. De ticketprijzen zijn inclusief de 19% BTW, zoals opgedragen door de overheid i.v.m. de Btw-verhoging op culturele evenementen. Tickets voor zaterdag 2 juli kosten €40,-, tickets voor zondag 3 juli kosten €25,- en een extra voordelig combiticket voor beide dagen kost slechts €50,-. In vergelijking met andere festivals in de regio, is dit een zeer klantvriendelijke prijs. Ben er snel bij, want de VIP-tickets waren afgelopen editie binnen no-time uitverkocht!

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via deze link: www.wishoutdoor.comLine-up
Zaterdag 2 juli
Dedicated stage

Charly Lownoise & Mental Theo
Donkey Rollers (live)
D-Block & S-te-Fan
Digital Punk
B-Front vs Ran-D
Psyko Punkz
Zany
Krusaders
Slim Shore
The Geminizers
Audio Addicts
MC Renegade

Devoted stage
Crookers
Chuckie
Hardwell
Baggi Begovic
René Amesz
Chocolate Puma
Quintino
Funkmaster B
Mitch Crown
MC Ambush
MC Mitch Crown

Delicious Dutch
Space Pirates
Mightyfools
Baskerville
La Fuente
Jeremaine S
Paul Daniels
Dem Slackers
Stefan VilijnZondag 3 Juli

Delicious Dutch
Vato Gonzalez
Paul Elstak
Flinke Namen
De Grote Vinnie, Donnie & Sjakie Show
Phalerieau (Valerio Zeno)
Dyna

[dump id=5728]
[dump id=5729]
[dump id=5730]

Aftermovie WiSH Outdoor 2010 – Zaterdag


Aftermovie WiSH Outdoor 2010 – Zondag

38 opmerkingen

Lekkere line-up:kwijl:
Ziet er goed uit!
b-front vs ran-d! Eindelijk :k
Top feest en goede line up!
prima line up :D niks mis mee
bohhhh
Ran D b2b B-front :kwijl: _o_
Donkey rolers :kwijl:
Zany :kwijl:
Slim shore _o_
Happy hardcore afsluiter ook niks mis mee !?

Dit jaar alleen hopen dat we niet ontvoerd worden door de taxichauffeur -,-
Zeer sterke line-up...­
Hier gaan we ook maar eens kijken :D
Charly lownoise & Mental Theo (H)
Die gaan ook zeker lompe hardcore draaie!!

En zo te zien gaan we ook weer een supervette stage maken..

"Daarnaast komen onder meer D-Block & S-te-Fan, Digital Punk, B-Front vs Ran-D en de Psyko Punkz voorbij op een nu al legendarisch podium!"
wat een heerlijke line up! b-front vs ran-D:D
Yeaaah echt super dik! heb er zin in!
Uitspraak van Larry op zaterdag 12 februari 2011 om 11:25:
Zeer sterke line-up...­

ieder zn mening
Uitspraak van Mr. T. op zaterdag 12 februari 2011 om 12:04:
Charly lownoise &­ Mental Theo

Yeahh:S
tjah,, zeuren, of niet, ,, donkey rollers live, meer is niet nodig, wat een heldige act!!!!!!!!!!!
mega vett.­charley en theo.­de rest niet echt boeiend.­
Wat in 2007 begon als een gezellig, lokaal festivalletje, is anno 2011 niet meer weg te denken uit de Nederlandse festivalscene.­

Het is dat ik via HealthCity gratis kaartjes kreeg vorig jaar :x
Nice hoor!!
Zeer aanlokkelijk!
Deze jongens zijn geod bezig! Afgelopen jaar een van de dikste stages ooit gezien (die adelaar).­ Zeker weer aanwezig!
Uitspraak van hardstyle_jmski op dinsdag 15 februari 2011 om 15:55:
Afgelopen jaar een van de dikste stages ooit gezien (die adelaar)

Maat.. :vaag:
Nja, kan kloppen als ik je feestarchief moet geloven :)
Uitspraak van hardstyle_jmski op dinsdag 15 februari 2011 om 15:55:
Afgelopen jaar een van de dikste stages ooit gezien (die adelaar).­ Zeker weer aanwezig!

Ziet er zeker heel bruut uit!
Uitspraak van Jasper ® op dinsdag 15 februari 2011 om 23:53:
Maat.. :vaag:
Nja, kan kloppen als ik je feestarchief moet geloven :)

Ik was er niet bij, maar vind de foto's zeker ook indrukwekkend!
Uitspraak van Jasper ® op dinsdag 15 februari 2011 om 23:53:
Nja, kan kloppen als ik je feestarchief moet geloven

Wordt jij nu niet moe van jezelf?

Dat jij WiSH vond tegenvallen is ontzettend jammer, maar dat iemand anders genoten heeft/iets goed vond is geen reden om een nietszeggend feestarchief erbij te betrekken.
De stage van 'Dedicated' zag er ontzettend indrukwekkend uit. Als je bedenkt dat dit alles wordt neergezet door vrijwilligers met zoveel kwaliteit - denk dat veel organisaties dit niet eens kunnen overtreffen.
Uitspraak van Jasper ® op dinsdag 15 februari 2011 om 23:53:
Maat..­
Nja, kan kloppen als ik je feestarchief moet geloven

Ik vond het toch ook 1 van de mooiere stages van afgelopen jaar, zeker voor een klein schalig festival
Uitspraak van Ielse!:cheer: op woensdag 16 februari 2011 om 11:45:
Als je bedenkt dat dit alles wordt neergezet door vrijwilligers met zoveel kwaliteit - denk dat veel organisaties dit niet eens kunnen overtreffen.­

En daar heb je gelijk in!!!!!

Dit jaar word de stage nog Vetter!!!!
Uitspraak van Jasper ® op dinsdag 15 februari 2011 om 23:53:
Nja, kan kloppen als ik je feestarchief moet geloven

Zal ik het even herhalen dan? Voor mij ook 1 van de mooiere stages die ik gezien heb tot nu toe.. Heb de afgelopen jaren wel eens mainstages gezien die minder waren.. o:)
Heel mooi Podium!
:kwijl: Alleen voor Crookers wil ik hier heen!!!
komt de matjesdisco ook?