Partyflock
 
­ Nederland

Luminosity Beach Festival 2011
Grootser maar toch intiem

gepubliceerd door , op
Terwijl de thermometer overdag net weer boven de 0 graden uitkomt, gaan de gedachten al uit naar de zomer van 2011. Voeten in het zand en je handen in de verse blauwe zeelucht! Op zaterdag 2 en zondag 3 juli strijkt het Luminosity Beach Festival wederom neer in Riche aan het Zandvoortse strand.

De temperatuur zal spontaan stijgen bij Trance liefhebbers, elke keer als ze het Luminosity logo tegenkomen. Gewapend met een spetterende line-up staat dit weekend weer garant voor een feest van jewelste. Na drie succesvolle edities, is het Luminosity Beach Festival uitgegroeid tot een vaste waarde op de festivalkalender voor duizenden trance liefhebbers.

De 2010 editie werd door menig trance lover als beste trance event bestempeld, wat voor de organisatie uiteraard als een enorm compliment werd ervaren. 3.000 bezoekers uit meer dan 30 verschillende landen waren getuige van een weekend welke zijn weerga niet kende.

Concept
Bezoekers kunnen zich voorbereiden op een top line-up verdeeld over twee area's, zoals men dat gewend is van Luminosity Beach Festival. Deejays groter dan voorgaande jaren maar nog steeds met de intieme sfeer waar het Luminosity Beach Festival zo geliefd om is. Op zaterdag kun je genieten van de beste uplifting, balaeric, tech en hard-trance. Op zondag zal een trance classics stage haar herintrede doen en zorgen voor de warmte, gezelligheid en goede sfeer die dit festival zo uniek maken. Het festivalterrein wordt bovendien flink uitgebreid met onder meer een food-area. Ook zal er speciale aandacht besteed worden aan verlichting, decor en extra toiletten en lockers. Zo worden festivalbezoekers nog beter in alle wensen voorzien!

En wat is er nu beter dan één dag Luminosity Beach Festival? Twee dagen natuurlijk!

Tickets
Alle early bird tickets waarmee het Luminosity Beach Festival haar ticketverkoop heeft gestart, zijn uitverkocht. Vanaf nu zijn tickets alleen verkrijgbaar voor de reguliere prijs.
Tickets zijn gemakkelijk en snel verkrijgbaar via www.luminosity-events.nl en bij alle Belcompany en Free Record Shop filialen.

klik Luminosity Beach Festival om zaterdag 2 juli juli alvast toe te voegen aan je agenda. Klik Luminosity Beach Festival om zondag 3 juli alvast toe te voegen aan je agenda

Ondanks dat het strandfeest keer op keer garant staat voor grote dj-namen, is dat niet de grootste kracht van het Luminosity Beach Festival. Het gezellige, niet te massale karakter in combinatie met de mooie locatie en zomerse aankleding is waar het om bekend staat.

Een sfeerimpressie van Luminosity Beach Festival 2010 bekijk je hier:


Voor meer informatie zie: www.luminosity-events.nl

10 opmerkingen

 
(Y) zeker aanwezig op dit mooie event en deze prachtige locatie.
Erg benieuwd weer naar de line-up.
 
Artiest {SHOWLIST artist 30942, 43679}
Afgelopen zomer was echt te VET!!! :D Zou dit jaar graag weer willen maar Sziget Fest ligt op de loer ;)
 
kaartje in de pocket en pensionnetje geregeld voor 2 nachten op zo'n 2 keer struikelen van de beach club :D

zin in zomer :cheer:
 
aanwezig!!!!!!!!!! zo`n zin in..... vorig jaar was MEGA. hoeveel nachtjes slapen nog?? ;-)
wordt weer zo onwijze vet !! lekker zonnetje al besteld ;)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 januari 2011 om 17:24:
Sziget Fest ligt op de loer

Die is in augustus pas hoor :)

Dit ziet er wel gruwelijk gezellig uit :yes: Ik kijk ff! :D